Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Extreem veel stress door werk, wat nu?

 • Auteur
  Berichten

 • Charlie
  Bijdrager
  #10212402

  Lieve meiden,

  Ik moet dit toch even van me afschrijven want ik weet echt niet meer wat ik moet doen..

  Ik werk sinds begin April achter de receptie bij een sportschool. Ik heb een contract van 7 maanden van 32 uur. Ik ben nu 13 weken zwanger na een hele heftige miskraam en kwam daar vlak na mijn proeftijd achter. Zoals jullie vast begrijpen was ik dus erg zenuwachtig om dit vandaag te vertellen aangezien ik vrij nieuw ben! Mijn leidinggevende reageerde een beetje vreemd maar de eigenaar reageerde gelukkig heel relaxed!!

  Het bedrijf zelf is nogal chaotisch en communicatie is vanaf het begin al erg slecht. Ik werd vanaf dag 1 al continu heen en weer gestuurd naar de 2 verschillende locaties en stond vaker op 2 plekken tegelijk op het rooster waar ik dan vervolgens zelf een oplossing voor moest vinden.

  Ook mijn salaris werd al 2x maar voor de helft uitbetaald en niet naar de 32 uur die ik hoor te krijgen! Ook hier moest ik (in mijn vakantie) continu achteraan bellen/mailen.. Dit leverde ook veel stress op.

  Nu heb ik vandaag een gesprek gehad met mijn leidinggevende die aangaf dat ik 3 (24u) dagen moet gaan werken omdat ze uren nodig hebben om nieuwe mensen aan te nemen??! Ik heb meteen gezegd dat ik hier niet mee akkoord ga en ik deze uren en het geld nodig heb. En aangezien ik ook een contract heb voor 32 uur kunnen zij dit niet zomaar aanpassen zonder mijn toestemming.

  Hij dreigde dat als ik hier niet mee akkoord zou gaan hij en de eigenaar het mij erg lastig kunnen gaan maken de aankomende tijd. En dat ik maar ergens anders een dag moest gaan werken om aan die 32 uur te komen?! 

  Dit werd een heel heftig gesprek en probeerde me groot te houden maar toen ik eenmaal klaar was met werken heb ik alleen maar zitten huilen.. Ik heb continu stress door dit bedrijf. Zou zo graag gewoon mijn 4 dagen willen werken en thats it. Ik heb me de eerste 3 maanden echt heel beroerd gevoeld door de zwangerschap maar heb niets laten merken en ben gewoon gaan werken. Ik ben ook echt de moeilijkste niet en ben heel flexibel qua dagen en tijden. Snap niet dat het mij zo extreem moeilijk gemaakt word!! 

  Mijn vriend is zo ongerust dat hij eigenlijk vind dat ik me ziek moet melden en helemaal niet meer terug moet gaan omdat ik continu gestrest en/of huilend thuis kom. Het allerbelangrijkste is voor ons natuurlijk de gezondheid van onze baby!!

  Wat zouden jullie in mijn geval doen?

  Liefs, Charlotte

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct