Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Extremen Steken Links Onder In Rug Net Boven De Bil

 • Auteur
  Berichten
 • #10327667

  Hii,

   

  nu 33 weken, en zo nu en dan wat pijn in mijn onderrug.

  echter is dit sinds gisteren avond zo pijnlijk geworden, dat ik mijn benen niet kan optillen zonder dat ik het wil uitschreeuwen van de pijn…

  ook met lopen, draaien,  zitten en bewegen is deze pijn aanwezig.

   

  iemand hier bekend mee?…


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10327677 Quote

  Niet zo heftig als jij het beschrijft en niet met deze termijn, maar de pijn in mijn bil kwam door het si gewricht. Ik heb oefenen gehad van een caesar therapeut gespecialiseerd in zwangere en net bevallen vrouwen, dat hielp goed. 


  Faelexa
  Bijdrager
  #10327684 Quote

  Ik heb sinds ik 16 weken ben al af en toe last van wat jij omschrijft. In het begin schreef ik het af op spierpijn of last van de rug, wat wel vaker voorkomt. Helaas werd het niet beter.

  Nu ben ik bijna 25 weken en afgelopen week verga ik van de pijn bij bepaalde bewegingen, voornamelijk wanneer mijn bekken draaien of wanneer mijn (linker)been omhoog gaat. Over het algemeen is het gewoon wat een oncomfortabele spierpijn gevoel dus gaat het wel.

  Aangezien ik enorm koppig ben, heb ik nog geen contact opgenomen met de verloskundige maar ik denk dat ik er niet omheen kan en een bekkenfysiotherapeut moet gaan zien… zo en erger red ik het namelijk niet tot het einde.


  Leeuwinnetje
  Bijdrager
  #10327691 Quote

  Wat vervelend zeg! Ik herken het wel. Ik heb sinds week 8 al bekkeninstabiliteit en nu ik verder in de zwangerschap zit (34+1) heb ik af en toe een beknelde zenuw tussen mn bekken zitten. Dit voelt bij mij zoals jij het omschrijft. Weet niet of je al bij de fysiotherapeut geweest bent, maar ander misschien een idee om te kijken of je daar nog geholpen kunt worden de komende weken. Bij mij helpt het om op de fitnessbal te zitten als het heel erg is. 

  #10327716 Quote

  Het kan zijn dat er een spier klem zit. Even langs de fysio, dan wel een die gespecialiseerd is in bekken. Die kan je misschien helpen


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10327936 Quote

  bij mij ook. Beide zwangerschappen SE-gewricht en hierdoor ook zenuwbeknelling. Ik kan het gewoon belasten. Ben ook gewend geraakt aan de pijn 🙈 ziet er alleen niet uit op een gegeven moment zak ik door mijn been. Erg charmant loopje… Bij de 1e zwangerschap ging ik naar de fysio. Kreeg ik oefeningen en soort van sportmassage. Dat was altijd de hel, vooral tydens en de dag erna. Was daarna vaak 3/4 dagen klachten vrij. Ik plande de afspraak altijd

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct