Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Familie Vrienden Baby Op Het Hoofd Laten Kussen

 • Auteur
  Berichten
 • #10383702

  -


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10383704 Quote

  Ja hoor. Gelukkig geen rokende mensen hier in de omgeving en iedereen om ons heen weet dat je met een koortslip niet moet gaan kussen of in de buurt moet komen. Verkoudheid krijgen ze meestal van je kind ipv andersom is m’n ervaring. In de corona tijd doen we wel iets voorzichtiger, maar opa’s en oma’s en ooms en tantes kussen wel gewoon m’n zoontje van bijna 2 en mogen dat straks met onze baby na een paar weekjes ook.

  #10383724 Quote

  Ja hoor. We zijn niet zo moeilijk

  #10383739 Quote

  Alleen mijn ouders geven mijn kinderen een kus op de wang. Andere familieleden geven een aai over de bol of knuffel.

  #10383740 Quote

  Ja hoor. Verkouden zijn die kids toch wel 😂

  #10383741 Quote

  Hier 2 meiden van 3 Jaar en 16 maanden, en ja.. dat vind ik wel prima hoor. Maar eerlijk gezegd gebeurt het eigenlijk nooit. Een bekende/kennis doet dat gewoon niet, is nog nooit gebeurd. Eigenlijk alleen echt naaste familie geven de kinderen een kus (mijn ouders en schoonouders, mijn broers/zussen en zwagers/schoonzussen) En dat vind ik prima, dat is toch directe familie? 

  Ik heb er echt nog nooit iets van hoeven zeggen in de 3 jaar dat ik kinderen heb. Er is nog nooit iemand geweest die ongewenst een kus aan mn kinderen gaf. 

  En nu de oudste 3 is, geeft ze zelf ook gewoon een kus aan oma en opa en dr lievelingstante’s. Dat houd je toch niet meer voor. Ik vind het prima. Kussen geven is toch iets moois, ik ga echt niet zeggen dat het niet mag omdat het vies zou zijn ofzo. Dan leer j e juist iets raars aan je kind.

   

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Yima
  Bijdrager
  #10383798 Quote

  Op het hoofd/wangen ofzo wel. Ik ben niet van de mond op mond kusjes. Die zijn voor pappa en mamma en evt broertjes en zusjes. 

  Maar hier wordt ze alleen gekust door beide oma’s eigenlijk. Anderen doen dat niet. 

  Ik ben nu trouwens constant verkouden omdat mijn baby van 7 maanden vanalles van de opvang meeneemt. Kinderen onder elkaar zijn daar veel beter in dan opa of oma die een kusje geeft hoor.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct