Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

feestjurk zwangerschap

 • Auteur
  Berichten
 • #10189787

  Hallo Dames,

  Ondertussen ben ik 28 weken zwanger. Binnenkort ga ik trouwen en zal dan op 34w2d zitten.

  Ik ben dus op zoek naar leuke feestjurken. Het liefst een jurk welke ik na de zwangerschap ook aan kan. Want als het allemaal volgens de planning loopt, trouwt mijn schoonzusje 6 weken na dat ik de kleine man voor het eerst heb mogen vasthouden. Nu heb ik gezocht op google naar fysieke winkels. (online is inderdaad veel te vinden, maar ik ben toch iemand die graag kleding eerst eens in handen heeft). En ja H&M en Prenatal etc. hebben leuke kleding/jurken, maar voor deze momenten zou ik het toch graag nog wat netter zien.

  We komen uit noord/midden-Limburg en de dichtstbijzijnde winkels met feestjurken voor zwangeren vind ik op een afstand van 2 uur rijden.

  Mijn vraag aan jullie is of jullie nog leuke winkels voor zwangeren weten waar ze verschillende feestjurken of mooie feestkleding verkopen. De voorkeur in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland. Niet te ver over de grens in België of Duitsland is natuurlijk ook mogelijk!

  Alvast bedankt voor alle tips!

   

   


  Nvb
  Bijdrager
  #10189788 Quote

  Ik heb een jurk bij noppies gekocht. Kan zeker nog na de zwangerschap. Voordeel van die winkel (die in den Bosch in ieder geval) is dat het personeel enorm goed hielp! 

  Succes  

  #10189792 Quote

  Asos.com. hebben een speciale bruidslijn voor zwangere en niet duur 


  CvB
  Bijdrager
  #10189810 Quote

  Zoek je nu een trouwjurk voor jezelf of een feestjurk voor de bruiloft van je zusje?

  Een jurk die je aankan als je hoogzwanger bent en na de bevalling ook nog, dat kan toch bijna niet.. tuurlijk kun je na de bevalling een zwangerschapsjurk aan, maar dat zit dan echt niet meer zo mooi bij je buik!

   


  JomieJW
  Bijdrager
  #10189811 Quote

  Toen ik voor een trouwfeest een goede jurk zocht, ben ik uitgekomen op een winkel in Eindhoven, Innana of zoiets? Was een hele fijne winkel, met zeer nette, maar toch ook vlotte kleding. Ik weet alleen niet of ze meer vestigingen hebben!


  Ramboo
  Bijdrager
  #10189824 Quote

  Bonprix heeft ook mooie witte kanten jurken!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  KimSkye
  Bijdrager
  #10189834 Quote

  Een geweldige zaak voor gelegenheids- en trouwjurken is Masu in Panningen, noord-Limburg.

  De dames daar willen je zeker helpen en hebben super goed advies en ik weet zeker dat ze hebben wat je zoekt voor een fijne prijs ^^

  #10189846 Quote

  Hallo dames,

  Bedankt voor de reacties! Ik zal eens even zoeken naar de bovengenoemde winkels, heb er nu al zin in!


  Niynti
  Bijdrager
  #10189849 Quote

  Vorig jaar met 34 weken in een Esprit zwangerschapsjurkje getrouwd 😄 hebben nu ook leuke items zie ik! Geen fysieke winkel helaas, maar wel erg makkelijk met retourneren! Ik kan me voorstellen dat je de jurk nog wel eens zou willen dragen, maar ik vraag me af of je het jurkje toch al weer aantrekt 6 weken na je bevalling en 12 weken na je trouwen? Er zitten toch hele bijzondere herinneringen aan met een waarschijnlijk heel mooi bol buikje eronder 🙄 en na de bevalling voelt het toch allemaal wat flubberiger helaas. Zelf hoop ik het jurkje wat ik droeg ook nog wel weer eens uit de kast te trekken, maar dan hopelijk bij een volgende zwangerschap 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct