Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Fertiliteitskliniek Buiten Ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten

 • Verie
  Bijdrager
  #10360507

  Hallo dames,

  I.v.m. de mogelijkheid dat planbare zorg in het ziekenhuis weer stil kan komen te liggen bekijken wij de mogelijkheden van een traject buiten het ziekenhuis. Volgens mij zijn er ook fertiliteitsklinieken die niet verbonden zijn aan ziekenhuizen.  Ik vraag me af of er hier mensen zijn die hier ervaring mee hebben. 

  Alvast bedankt!


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10360519 Quote

  Wij zijn bij medisch centrum kinderwens in Leiderdorp geweest. Was nog wel voor de corona. Maar deze kliniek staat los van een ziekenhuis, dus kun je gewoon terecht. Al zullen ze natuurlijk ook hun maatregelen hebben nu. 


  Emiero
  Bijdrager
  #10360537 Quote

  NijGeertGen, eerste keer meteen succes, viel me oprecht op dat traject fysiek minder pijnen met zich mee bracht dat dan eerste x in ziekenhuis. Voor mij geen ziekenhuis meer. 


  Emiero
  Bijdrager
  #10360538 Quote

  Wat wil je weten?


  Lentekriebelsss
  Bijdrager
  #10360545 Quote

  Wij zijn ook van een ziekenhuis overgestapt naar Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp. In juni aangemeld, na Corona, nu bezig met eerste behandeling. Ik heb geen wachtlijsten ofzo ervaren. Vind het tot zo ver een fijne ervaring, fijner dan het ziekenhuis. 

  Wat wel echt jammer is, is dat je altijd alleen naar binnen moet (dus of jij, of je partner) ivm Corona, maar dat zal bij ziekenhuizen ook wel zo zijn.


  Verie
  Bijdrager
  #10360603 Quote

  Ik ben vooral benieuwd waar we terecht zouden kunnen (komen uit omgeving NIjmegen), of de zorg daar inderdaad gewoon door gaat en of je zo kan overstappen van ziekenhuis naar een andere kliniek. Verder vraag ik me af of het vergoed wordt door de verzekering. 

  Dank je wel!

  read more image Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  Schorpioen
  Bijdrager
  #10360605 Quote

  Wij zijn overgestapt vanuit Nijmegen naar Nij Geertgen in Elsendorp sinds september. Vond het wel lastig om deze keuze te maken want radboud ervaarde ik als erg prettig, maar door de corona verder gaan kijken. Nu erg blij dat we die stap gemaakt hebben omdat de zorg toch weer langzaam wordt afgeschaald.

  Aankomende dinsdag ga ik alweer beginnen met prikken. Op naar icsi 2.

  Qua verzekering is het bij mij allemaal vergoed, ik heb cz op maat. Kunt bij je verzekering info op vragen of even kijken welke zorgaanbieders in contract zijn met je verzekering.

  Succes met je keuze.

  #10360662 Quote

  Bij je zorgverzekering kan je checken welke zorgaanbieders ze dekken. Wij zijn ook bij kinderwens Leiderdorp geweest. Hele positieve ervaringen!


  Verie
  Bijdrager
  #10360874 Quote

  Bedankt voor de informatie! We gaan er nog eens even goed naar kijken!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct