Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Fiets stoeltje

 • Auteur
  Berichten
 • #10503704

  Hoi meiden,

  Wat voor fietstoeltje hebben jullie? Voor voorop de fiets. Zijn jullie er tevreden over? Waar heb je op gelet bij het kopen? Bij een fietsenzaak gekocht of online?


  JdeB
  Bijdrager
  #10503720 Quote

  Wij hebben Bobike. Gekocht in een fietsenzaak, zij hebben ons geadviseerd. Eerlijk gezegd niet veel verder gekeken, maar wel tevreden met het stoeltje. Inmiddels ook het stoeltje voor achterop van dit merk gekocht.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10503722 Quote

  Thule yepp nexxt Mini. Vond het fijn materiaal (als crocs) en handige sluiting die magnetisch is. Online gekocht omdat dat vaak toch wat voordeliger is. Ik heb deze zowel voor voorop als achterop( dat is de maxi) Mijn man en ik hebben beide de adapter aan het stuur bevestigd zodat het stoeltje makkelijk van de een naar de ander overgeklikt kan worden

  #10503723 Quote

  Wij zijn heel blij met Tule Yepp mini. Die zie je ook heel veel als je erop let 😉


  Amelia
  Bijdrager
  #10503725 Quote

  Een Urban Iki. Heel erg happy mee! En gekocht bij de fietsenzaak. Online en in de winkel was dezelfde prijs en nu kan ik eens terug als iets mis is. 

  #10503731 Quote

  En wel of geen windscherm? Ik denk dat dit toch wel heel fijn is en handig toch?

  Lees ook: Vakantie met baby: zo pak je het aan

  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10503743 Quote

  Wij hebben voor voorop de Bobike mini one met windscherm. Erg fijn stoeltje. Ik vind een windscherm wel erg fijn voor de kleine. Anders krijgt ze alle wind, regen enz in haar gezicht. Nu zit ze een beetje beschut.

  Heb hem online gekocht. Hier bij de fietsenzaak moesten ze hem bestellen, dus toen dacht ik dat kan ik zelf ook wel. Hij is heel makkelijk te plaatsen, dus daar is geen fietsenmaker voor nodig.


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10503755 Quote

  Wij hebben de Thule Yepp mini, maar helaas past hij niet op mijn fiets (tenminste, als dat stoeltje aan mijn fiets hangt kan ik niet meer op of afstappen). Dus let wel ff op of dat past op je fiets. Bij mijn man past hij prima (hij stapt natuurlijk ook anders op), en voor mezelf heb ik dus alleen de Thule Yepp Nexxt Maxi voor achterop.
  Ik denk dat er een nieuwe fiets moet gaan komen voor als ons tweede kindje straks goed genoeg kan zitten voor een fietsstoeltje… 


  JdeB
  Bijdrager
  #10503792 Quote

  Ik zou wel een windscherm nemen ja. Je kleintje zit beschut tegen wind, maar beschermt ook tegen vliegjes enz.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct