Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Fijne zwangerschapsbh

 • Auteur
  Berichten

 • Joycevb
  Bijdrager
  #10452570

  Hi allemaal,

  Ik ben bijna 14 weken zwanger. Heb normaal al een aardige cupmaat en nu af en toe best wel last van mijn borsten. Mijn normale bh’s zitten echt niet lekker meer, maar weet ook niet zo goed wat ik moet kiezen om aan te schaffen.

  Hebben jullie tips voor een fijne zwangerschapsbh die ook voldoende support geeft aan wat grotere borsten?


  Le-na
  Bijdrager
  #10452580 Quote

  Haii, ik heb toevallig deze week een Carriwell voedingsbh Carri-gelbeugel padded gekocht bij de prenatal. Met behulp van de medewerker..
  Erg blij mee! (50,-)


  AAY
  Bijdrager
  #10452588 Quote

  Ik draag al Jaren die van de h&m voedingsbh. Zit fijn en geen last van beugel bh’s.


  JuniZuster
  Bijdrager
  #10452591 Quote

  Ik heb de beugelloze bh’s van de hunkemoller. Niet duur en zitten fijn. Heb 85F en voldoende steun. Ik vind nu in de zwangerschap beugels echt niet prettig. Omdat je borsten in deze fase nog groeien zou ik niet nu al dure voedingsbh’s kopen. Grote kans dat die straks niet meer past.

  #10452608 Quote

  Ik heb zwangerschaps beha’s gekocht bij de lingeriewinkel. Ik heb zelf ook een redelijke cupmaat en had het merk Anita gekocht. Erg fijne beha’s.


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10452687 Quote

  Toen ik rond de 17 weken zwanger was heb ik dure voedings bh’s gekocht omdat mijn eigen bh’s niet meer pasten. Wat hierboven ook gezegd word; niet te duur aanschaffen. Ik heb ze een aantal weken aan gehad maar nu (31 weken zwanger) knellen ze aan alle kanten. Heb zelf toen stoffen sport bh’s gekocht van de h&m, behoorlijk stevig en zonder beugel. Je kan beter tot 34 weken redden met stoffen bh’s of bh’s die je te groot in de kast hebt liggen, en dan eens gaan kijken naar voeding bh’s. Anders is het echt zonde!

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Kimmmmm
  Bijdrager
  #10452715 Quote

  Hoi!
  Ik heb nu, 28 weken zwanger, een flinke E cup (normaal C) en draag nu de voedingsbh’s van Anita. Niet goedkoop, wel erg fijn met brede bandjes. En ze zijn nog mooi om te zien ook!
  Ik heb ze aangeschaft rond de 18 weken zwangerschap. Nu de baarmoeder groeit en alles ‘omhoog’ komt, gaan ze knellen. Ik heb er nu van die tussenstukken van de HEMA tussen gedaan en ze zitten weer prima.
  Ik snap dat mensen zeggen dat je nu nog niet in dure bh’s moet investeren. Maar met een stoffen bh’tje redt je het gewoon niet met een grotere cupmaat… Daar krijg je enkel nek- schouder- en rugklachten van.
  Succes!


  Enka
  Bijdrager
  #10452734 Quote

  Ik zat met precies hetzelfde rond 14 weken. Veel over gelezen op forums en nu uiteindelijk bij de HEMA een gewone tshirt padded en beugelloze BH gekocht in een cupmaat groter. Zit lekker en niet al te duur 🙂 (€ 16,-) Voeding bh’s komen later nog wel!


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10452736 Quote

  Ik heb toen van de Noppies de Honolulu bh gekocht, ook gelijk handig als voedingsbh. Ik wilde een stevige bh die ook padded was (had er eerst een van Livera, maar daarin zag je m’n tepels in een shirtje) en was er tevreden over. Niet zo goed als m’n normale, maar zo voor een jaartje gebruik prima en ook geen lelijke soepbh’s.

  Om in te slapen (en daarna voor de nacht voeding) vond ik de elastische voedingsbh tops van H&M heel fijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct