Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Fles Warm Houden

 • Auteur
  Berichten

 • Marieke C
  Bijdrager
  #10398357

  Wie heeft er een goed idee? Ik kolf voor ik naar mijn werk ga. Een uur later wordt de fles gedronken. Hoe kan ik deze met huis, tuin en keuken materialen het beste warm houden? Ik weet dat er tasjes bestaan maar heb al zoveel gekocht de laatste tijd. Ik zat zelf aan handdoeken te denken maar ik vroeg mij af of er iemand is die een beter idee heeft. 

  Bedankt. 

  #10398376 Quote

  Aluminium folie misschien een idee? Heb je koeltas? Ipv koelelementen een warme kruik erin?


  Mariska z
  Bijdrager
  #10398378 Quote

  Is gewoon buiten de koelkast een optie? Eventueel opwarmen in een pannetje water?
  Mijn kindje vond dat heerlijk, hoefde niet per se warm.
  En anders misschien in aluminiumfolie wikkelen.


  Marieke C
  Bijdrager
  #10398386 Quote

  Owja, aluminiumfolie is een goed idee. Koeltasje hebben we helaas niet. 

  Opwarmen kan natuurlijk altijd maar hoopte dat juist te voorkomen en als het iets koud is drinkt onze fijnproever het niet 😅. 

  Bedankt allebei. 


  Dpl
  Bijdrager
  #10398391 Quote

  Als je naar huis gaat tussen je bh of broekband doen, of in je zak steken. Je lichaamswarmte zorgt er dan voor dat het weer lekker op temperatuur komt.


  Marieke C
  Bijdrager
  #10398454 Quote

  Dat had ik laatst gedaan maar manlief werd er niet zo blij van dat ik hem drie kwartier eerder wekte om de flesvwarm te houden toen ik weg moest 😂.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Huismus
  Bijdrager
  #10398457 Quote

  Vers afgekolfde melk is max 4 uur houdbaar
  op kamertemperatuur. Je zou eens kunnen proberen of je kindje het ook drinkt, zonder dat je het later nog eens opwarmt. Sommige kindjes maakt dit namelijk niet zo uit…


  Marieke C
  Bijdrager
  #10398475 Quote

  Helaas drinkt ze het dan niet. Ze drinkt sowieso heel slecht uit de fles. Maar als het iets afgekoeld is al helemaal niet. Probeer het juist op temperatuur te houden zodat het, indien nodig, nog opgewarmt kan worden als ze te traag drinkt en het dan niet meer wilt omdat het koud is. 

  We hebben een tijdje minder in de fles gedaan met het idee erna meer warm te maken maar soms drinkt ze wel goed en dan dronk ze het tweede deel niet meer. 


  Dpl
  Bijdrager
  #10398568 Quote

  Dat had ik laatst gedaan maar manlief werd er niet zo blij van dat ik hem drie kwartier eerder wekte om de flesvwarm te houden toen ik weg moest 😂.

  Flauw van je man zeg 🤪

  Ik had niet begrepen dat je ’s ochtends voor het werken al kolfde. Is het een optie om je dochtertje te voeden terwijl ze nog slaapt? Of wordt ze dan echt wakker?

  Anders toch de fles bij je man onder de delen schuiven. Goede dop erop en hopen dat hij niet wakker wordt omdat hij met draaien erop gaat liggen 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct