Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Flesspeen Voor Papfles

 • Auteur
  Berichten

 • Henver
  Bijdrager
  #10482142

  Hallo ouders,

  Onze dochter is 7 maanden en begint aardig wat te eten. Nu wil ik voor het slapen gaan een papfles geven. Wij hebben de difrax fles en daar gebruiken wij de 1-2-3 speen voor. Maar hier komt de pap slecht doorheen. Soms zijn we een halfuur bezig met pauzes omdat de pap ophoopt in de speen. Ik heb laatst de L speen gekocht maar deze is zo groot dat de fles met 3 minuten leeg is! Nu wil ik wel de M speen kopen maar ik vermoed dat dit niet beter zal gaan. Heeft iemand tips/ervaring hiermee?


  Yildizz
  Bijdrager
  #10482145 Quote

  Ik heb zelf nooit pap gebruikt maar, ik hoor vaak dat ze er een snee inmaken in een speen zo wordt het groter anders een Y speen van dr brown helpt ook meestal.


  JannekeN
  Bijdrager
  #10482152 Quote

  Van difrax zijn er ook de s en de m spenen. Wij gebruikten die voor de papflessen.

  #10482186 Quote

  Snee inmaken wel eens gelrobeerd maar gaat snel weer dicht zitten door het matriaal van de speen. Vroeger toen ze van rubber waren ging dat beter. 

  De Y-speen van brown is gemaakt voor pap. S-speen gaat het naar mijn idee echt niet doorheen, zelfs jbpm is daarvoor te dik en dat heeft geen vezels. Enige andere optie zou ik nog de 1-2-3 speen van difrax vinden maar vond opzich al een onding.


  Henver
  Bijdrager
  #10482568 Quote

  Ik heb de 1-2-3 speen van kruidvat gekocht. Deze past ook op de difrax fles. Het gaatje is iets groter dan de 1-2-3 speen van difrax en iets kleiner dan de L speen van difrax dus een goede tussenmaat.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct