Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Flesvoeding 10

 • Auteur
  Berichten
 • #10463953

  Hallo! Vraagje. Mijn dochter is nu 8 weken en komt ineens veel sneller voor voeding. Ze krijgt 120cc en wil bijna om de 2 uur drinken. Vooral savonds. Overdag lukt het haar nog wel om er 2.5 tot 3u tussen te laten maar savonds heeft ze echt honger. Is dit normaal?


  Yima
  Bijdrager
  #10463956 Quote

  Jonge babies clusteren graag in de avond. Lees er maar eens over. Vaak drinken, elke 2 a 3 uur is ook heel normaal. Lang niet alle babies drinken grote flessen met lange tussenposes. Mijn dochter heeft dit nooit gedaan. Zat met 6 maanden nog op 5 flessen en een nachtfles. Pas toen de vaste voeding meer werd, werden de flessen minder. 

  Maar je kan proberen of je kindje al toe is aan een flesje van 150+5. En daarmee wel iets langer tevreden is. Zo niet. Lekker toegeven aan dat je kindje nu even vaker een kleinere fles drinkt. 

  #10463957 Quote

  Jup een sprong waarschijnlijk. Hoort erbij. Lekker iets meer geven als ze niet meer wilt houdt ze vanzelf op met drinken

  #10463962 Quote

  Dankjewel voor jullie reacties. We hebben idd geprobeerd 150/5 te geven maar ze stopt elke keer precies als ze 120 op heeft! 🙈

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct