Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Flesvoeding

 • Auteur
  Berichten

 • AAY
  Bijdrager
  #10504009

  Hoi dames,

  Mijn zoon is 11 weken oud al eerder dronk hij 130-160 ml sinds paar dagen drinkt hij minder 100 ml en daarna wilt hij niet meer. Hoeveel drinken- dronken jullie baby’s. Hij weegt ongeveer 5.8 kilo. Hij drinkt om de 4 uur moet ik mezelf zorgen maken? Hij heeft wel genoeg plasluiers. Kan dit een fase zijn of is er iets anders aan de hand. Ik heb verschillende flessen geprobeerd dr brown speen 1 avent speen 1 difrax speen 1 en 2 ik weet het niet meer. 🤷🏽‍♀️


  Mootje
  Bijdrager
  #10504012 Quote

  Misschien zit je kindje in een sprongetje? Rond de 12 weken is er weer een (soms eerder, soms later). Tijdens zo’n sprong willen kindjes soms minder goed drinken. Hou het even in de gaten als het te lang duurt.


  MammavanJ
  Bijdrager
  #10504035 Quote

  Goede plasluiers en je kindje maakt geen suffe indruk? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Mijn dochter dronk altijd ‘te weinig’ en toch zat ze hartstikke goed in haar groeilijn (gemiddeld) 


  Amelia
  Bijdrager
  #10504038 Quote

  Die stress heb ik ook gehad! Was achteraf even een fase dat hij wat minder dorst had. Geen stress. Als hij happy is en gewoon palatisering heeft niks aan de hand. 


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10504049 Quote

  Op een gegeven moment dronk mijn baby ook minder rond die weken, bleek dat ze al een fase verder kon met speen. Toen dronk ze alle flessen weer gretig leeg!


  Keetje
  Bijdrager
  #10504120 Quote

  Als onze dochter dr flessen niet leeg dronk bleek vaak dat we een speen groter moesten. Dus ik zou eens proberen ove te stappen op speen 2!

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct