Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Flinke Buikgriep

 • Auteur
  Berichten

 • Suussj
  Bijdrager
  #10519722

  Woensdag 5-1 werd ons zoontje van 5+ maanden smorgens ziek. Hij heeft de hele dag gespuugd. Ook last van diarree. Deze dag totaal maar 130cc gedronken.Laat op de avond zag hij enorm bleek, reageerde niet meer op aanspreken.
  We konden naar de spoed eisende hulp.
  Hij werd opgenomen en kreeg sonde met ors en kytril. Hij was uitgedroogd.
  Nu heeft hij nog iedere dag diarree en vandaag ook weer wat gespuugd. Hij drinkt kleine beetjes zelf de rest word gecompenseerd met ors.
  Heeft iemand dit ook mee gemaakt? Wanneer was er verbetering?Ik maag me toch wel zorgen. Maar de arts hier zegt dat het duidelijk een buik(griep) virus is.
  Hij ligt nu nog in het ziekenhuis 8-1


  Feutje
  Bijdrager
  #10519735 Quote

  Sterkte! Klinkt eng… Zou zeker weer contact opnemen met de HAP als de kleine meer vocht blijft verliezen dan binnenkrijgt… Klinkt nu als een wankel evenwicht. Beter te vaak bellen dan te weinig.


  MamavanSLN
  Bijdrager
  #10519748 Quote

  2 jaar terug hadden wij dit bij ons zoontje van toen 6 maanden. De diarree en het overgeven bleven doorgaan en anders dan via de neussonde kreeg hij geen vocht binnen. Ik heb toen in het ziekenhuis aangegeven dat ik niet naar huis wilde voordat hij voldoende zelf kon/ wilde drinken. Ik heb toen 5 dagen met hem in het ziekenhuis gezeten. Toen hij zelf weer voldoende ging drinken en we naar huis mochten heeft hij thuis nog een paar keer diarree gehad. Zoals hierboven aangegeven. Als je het niet vertrouwd zeker nog een keer langs gaan met zo’n kleintje. Beterschap!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct