Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Foliumzuur En Misselijkheid

 • Auteur
  Berichten
 • #10312925

  Hallo allemaal,

  Ik ben 8 weekjes zwanger en heb regelmatig last van ochtendmisselijkheid en daarbij ook overgeven. Alleen ga ik vaak over geven als ik ontbeten heb en ook mn foliumzuur dan al heb ingenomen. Weten jullie of je dan opnieuw foliumzuur moet slikken voor die dag? Omdat de kans dat ik hem er uit heb gegooid best groot is…

   

  Iemand een idee hier over? 

  Groetjes Karin 

  #10312932 Quote

  Ik zou ze sowieso niet meer in de ochtend pakken dan, als je dit nu toch weet. Kies voor een moment op de dag dat je minder misselijk bent en neem ze dan.

  Verder zou ik ze voor nu alleen opnieuw innemen als je echt binnen een half uur over gegeven hebt. Er zijn ook smelttabletten foliumzuur wat ook nog een optie zou zijn, die zijn sneller opgenomen en spuug je niet uit.

  Maar omdat het zo niet meer heel duidelijk is hoeveel foliumzuur je per dag binnen krijgt zou ik zoals hierboven gezegd, de foliumzuur innemen wanneer je hem wel binnen houdt. 

  #10313065 Quote

  Ik zou idd op een ander tijdstip nemen zodat je het wel binnen houdt


  Daniek
  Bijdrager
  #10313252 Quote

  Medicatie of suppletie Word binnen een half uur opgenomen. Als je dus binnen half uur overgeeft is het niet goed opgenomen buiten het half uur wel!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen