Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Fopspeen Vervangen Nu Wil Ze Hem Niet Meer

 • Auteur
  Berichten
 • #10588062

  Hallo,
  Mijn dochtertje van 1,5 heeft een bibs speentje en deze wilde ik vanmiddag vervangen door een nieuwe aan haar maan-tuttel te hangen. Omdat deze anders (nieuwer) in haar mond aanvoelde wilde ze deze niet. Toen heb ik uiteindelijk weer de oude speen eraan gedaan maar nu wil ze deze ook helemaal niet meer… Een ramp, want zonder slaapt ze nu dus niet. Iemand tips?

  Ps ( ik heb haar de reserve maan die ze dus ook niet wil tussendoor aangeboden met de nieuwe bib eraan en toen weer de goede maan met speen zodat ze hem misschien nu zou pakken omdat ze verschil ziet en voelt maar geen succes..)


  Essil
  Bijdrager
  #10588087 Quote

  Misschien een goed moment om te stoppen met speen?

  Kan ook gewoon zijn dat ze toevallig nu net ergens last van heeft? Kiesje dat doorkomt, verstopte neus of zo.


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10588135 Quote

  Ook mijn gedachte, ideaal toch, mooi moment om te stoppen. Het is dan even zoeken naar hoe je haar wel in slaap kunt krijgen maar dan ben je er erna wel meteen van af. 

  Tips wat je kunt doen om haar wel weer aan de speen te krijgen heb ik niet echt.. misschien op een ander moment nog eens proberen? Als hier wat geweigerd wordt lukt het me vaak het toch aan te bieden als de aandacht ergens anders ligt, dus bijv als hij even Peppa kijkt stop ik een stuk boterham in zn mond en vervolgens eet hij hem op. Daarvoor was het een driftbui waard bij wijze van.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct