Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Foundation En Make Up

 • Auteur
  Berichten

 • Nenamiloe
  Bijdrager
  #10537861

  Heyy meiden sinds ik zwanger ben kom nu in me 9de week fantastisch ❣🥰
  Maar to the point ik gebruik altijd foundation en make up en sinds paar dagen brand heel erg alsof me gezicht in de brand staat als ik op smeer en nu heb ik schilferende gezicht.

  Wie heeft dit nog meer ik wou me verloskundige bellen alleen ik kan ze ook niet 24.7 bellen dus ik dacht meiden hier zijn ook zwanger meschien hebben die het zelfde

  #10537871 Quote

  Hooi, 

  Herkenbaar dat je gezicht minder kan hebben. Mijn hele lichaam trekt bepaalde producten een stuk slechter. 

  Bij de zwangerschap van mijn dochter was ik geabonneerd op een goodiebox. Maar alles wat ik gebruikte, was vreselijk.. mijn huid trok niets meer. 

  Is na de zwangerschap weer over gegaan. Ik zou even minder of niets gebruiken. Of even zoeken naar iets voor gevoelige huid. Wellicht niet het antwoord dat je wilt maar je hormonen veranderen alles. 

  En dit lijkt me inderdaad niet een “spoed” vraag voor de verloskundige 😊 je kan het opschrijven om te vragen bij een controle afspraak… 

  Groetjes 


  LiesTH
  Bijdrager
  #10537872 Quote

  Ja, sinds ik zwanger ben heb ik veel meer last van eczeem en droge huid dan normaal. Nu ook droge plekken in mijn gezicht. Bepaalde crèmes irriteren inderdaad mijn huid. Volgens mij kun je er niet veel meer tegen doen dan goed hydrateren, vette crèmes, niet te heet en te lang douchen en niet te veel zeep. En als je er last van blijft houden, kun je het altijd nog met de verloskundige bespreken!


  SparklingHelix
  Bijdrager
  #10537875 Quote

  Ja hier ook mega gevoelige huid, was wel al een beetje zo voor de zwangerschap, maar nu is het helemaal erg. Mijn tip: vermijd vooral parfums in allerlei cosmetica. En gebruik zo veel mogelijk producten op waterbasis!


  Nenamiloe
  Bijdrager
  #10537879 Quote

  Heel erg bedankt ❣❣❣


  Nenamiloe
  Bijdrager
  #10537880 Quote

  Dankje wel voor delen ❣❣

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Nenamiloe
  Bijdrager
  #10537881 Quote

  Zal ik doen bedankt ❣❣

  #10538556 Quote

  Wat bij mij wel enorm helpt voor mijn huid te verzorgen nu is gewoon nivea. Eigenlijk ook gewoon geen foundation meer nodig sinds ik het gebruik terwijl ik voor de zwangerschap eigenlijk wel last had van rode vlekken om mijn wangen.


  Nenamiloe
  Bijdrager
  #10538600 Quote

  Nou wat apart ja 🙄ik heb inenkeer nu dis last van bodylotion en foundation

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct