Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Fysiek alles langszamer en moeizamer

 • Auteur
  Berichten
 • #10098417

  Wie van jullie heeft moeite met lui zijn? Of snel buiten adem raken? Of als je denkt eventjes snel wat te willen doen en duurt nu 3 keer zo lang omdat het gewoon veel van je lichaam vergt. 

  Ik ga nu net week 16 in en ik merk dat ik wel meer energie heb dan eerst maar bijvoorbeeld een afwasje doen of een boodschapje duurt veel langer. Je raakt zo snel buiten adem. Ik hou van sporten en deed dit ook 5x in de week en als ik nu train gaat alles gewoon moeizamer en ik heb best moeite om dit te accepteren. Ik train nu trouwens 2 keer in de week omdat ik merk dat ondanks ik meer energie heb ik gewoon meer moeite heb met alles. Daarbij die dikke buik hahaha het zit mij eventjes dwars. Begin mij on sexy te voelen:( 

  ik merk ook dingen in de slaap kamer niet meer kunnen omdat je gewoon alles als een workout ziet. En soms voel ik mij beetje onzeker dat mn buik in de weg komt te zitten. 

   

  Mijn man is heel lief maar over zwangerschap en emoties begrijpt hij t soms niet en hij zegt ook dat ik er nog sexy uitzie of ik dingen rustig aan moet doen en dat t allemaal niet erg is…  maar ik voel mij dan zo dik weet je wel of ik erger mij dat ik niet normaal tempo de trappen kan oplopen.. 

  misschien een op pepertje of ervaring of tips? 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct