Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ganse dag en nacht krampen

 • Auteur
  Berichten
 • #10350710

  Wij weten het even niet meer. Ons zoontje van 5 weken heeft al 3 weken ongelooflijk veel last van krampen, van voeding tot voeding. Heel erg om te zien hoe hij constant zit te spettelen met zijn benen en schreeuwen. Wij krijgen hem met niets rustig. Hij slaapt overdag in totaal 3uurtjes en als we chance hebben ’s nachts 3uurtjes. De ellende staat op zijn gezicht. Hij krijgt al 4weken ingedikte neocate met evian, omeprazole voor zuur, probiotica, infacol voor krampen, verschillende flessen geprobeerd, inbakeren, draagdoek, whitenoise, 4x osteopaat…Heeft ook al echo van  buik gehad en alles was oke. Ik ben er mij van bewust dat babytjes krampen hebben, maar een ganse dag en nacht onrust door kolieken is toch niet normaal? En moest het inderdaad zo zijn dat het gewoon krampen zijn, wanneer groeien de meeste babytjes eruit? 


  BabyOliver
  Bijdrager
  #10350717 Quote

  Bij onze zoon is het ook het geval. Vanaf week 3 tot nu week 15 krampen. Ik had de hoop dat met week 12 het minder werd helaas niet. Wij zitten het maar uit. Geef bv en boertje laten doen is drama en door verborgen tongriem en lipbandje kreeg hij veel lucht binnen. Nu met 15 weken is het wel wat minder geworden maar helaas nog steeds niet over. Wij hebben ook van alles geprobeert niets helpt. Wij zijn ze ook zat en hopen dat we bijna aan het einde zijn. Ik heb helaas niet de gouden tip voor je, kon hem zelf ook wel gebruiken.  Kwestie van uitzitten en hopen dat het overgaat. 

  #10350731 Quote

  Hoi dames

  Heel vervelend om dit te horen, mijn zoontje is nu 9 maanden. Hij had last vanaf 4 weken het werd minder omdat ik Nutrilon Omneo gebruikte, maar krampen waren toch aanwezig. Helemaal weg was het rond 6.5 maand. Het is inderdaad uitzitten, vreselijk was het maar jullie kunnen het. Van alles geprobeerd maar niks helpte

  #10350746 Quote

  Wellicht helpt sab simplex 

  #10350754 Quote

  Mijn zoontje huilde ook veel door krampjes. Kreeg ik alleen in slaap in de draagzak. Uiteindelijk hebben we een lactosevrije flesvoeding geprobeerd en daar deed hij het super op.

   

  Voor het ziekenhuis moesten we een koemelk eiwit allergie test laten doen. Daarvoor moesten we over van de Hero lactosevrij naar Nutrilon Pepti. En ik heb echt 2 maanden een ziek kind gehad. In de Pepti zat nog steeds lactose en wat alleen de melkeiwit verknipt om het beter verteerbaar te maken.

  De test liet uiteindelijk zien dat hij dus duidelijk overstuur werd en last had van ‘normale’ flesvoeding. We zijn toen doorgestuurd naar een diëtiste en ik zei nee het is geen KMA het is een lactose intolerantie, nou dat kon echt niet… Maar na de test zijn we weer terug gegaan naar de Hero en meneer heeft nooit meer zo’n last van krampjes gehad.

   

  Wat ik zeggen wil is, misschien heeft hij wel een lactose intolerantie want ik herken de krampjes en het slechte slapen direct

  #10350769 Quote

  hy zit op neocate, is dacht ik ook lactosevrij. Sab simplex heb ik besteld maar aangezien het hier letterlijk hele dagen en nachten schreeuwen en stampen is heb ik bij sab simplex ook geen hoop. Uit radeloosheid probeer je maar vanalles uit. 

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar
  #10350771 Quote

  hy zit op neocate, is dacht ik ook lactosevrij. Sab simplex heb ik besteld maar aangezien het hier letterlijk hele dagen en nachten schreeuwen en stampen is heb ik bij sab simplex ook geen hoop. Uit radeloosheid probeer je maar vanalles uit.

  Wat lastig. Ik zou je graag de tip geven maar dan weet ik het helaas ook niet 😔


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10350793 Quote

  Ach wat vreselijk naar voor jullie en jullie kleintje! Helaas geen ervaring of tip.. maar mag je in zo’n geval geen pijnstiller geven? En zou het ook nog zuur kunnen zijn? Sterkte in elk geval, hoop dat dit snel voorbij is!!

  #10350796 Quote

  Wij zijn begonnen met probiotica. Misschien dat dat voor jullie werkt? Heel veel sterkte, ik weet hoe vreselijk het is als je kindje zoveel pijn heeft!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct