Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gedrag Bij 5 Maanden Prikje

 • Auteur
  Berichten

 • BabyCK
  Bijdrager
  #10310594

  Mijn dochter heeft dinsdag haar prikje gehad.. dit was haar 2e prikje (officieel 3e maar de 1e heb ik tijdens de zwangerschap genomen, de kinkhoest o.a.)

  Het 1e prikje heeft ze veel geslapen. Nu slaapt ze niet meer, huilt al sinds dinsdag super veel. Wilt alleen maar bij ons zijn, slaapt nog amper in haar bed.. drinkt nu geen fles  is emeer hetop, laat altijd wat staan. Ht is niet te doen… We zijn beide gesloopt.

  Kan dit nog van het prikje komen of is dit toch gedrag van een sprongetje, daar zou ze ook officieel in zitten..


  Huismus
  Bijdrager
  #10310599 Quote

  Hoi!!

  Wat vervelend inderdaad! Ze heeft verder geen koorts en poept en plast wel goed? Geen verkoudheid? Dat ze wellicht een oorontsteking heeft waardoor ze niet plat wil liggen en veel huilt?

  Rond die tijd maken ze ook een sprongetje inderdaad. Zou kunnen dat het daaraan ligt, maar wellicht is er meer aan de hand..


  BabyCK
  Bijdrager
  #10310602 Quote

  Hoi!! Wat vervelend inderdaad! Ze heeft verder geen koorts en poept en plast wel goed? Geen verkoudheid? Dat ze wellicht een oorontsteking heeft waardoor ze niet plat wil liggen en veel huilt? Rond die tijd maken ze ook een sprongetje inderdaad. Zou kunnen dat het daaraan ligt, maar wellicht is er meer aan de hand..

  1 dag koorts gehad door het prikje verder niet. Poepen doet ze altijd moeilijk en dat heeft ze gisteren gedaan, plassen gaat goed. Geen verkoudheid, soms neusje dicht maar nu ook niet.

  Ze ligt wel in de kinderwagen en snachts ligt ze wel in bed..


  Huismus
  Bijdrager
  #10310660 Quote

  Lastig inderdaad dan! Soms even een fase die over moet waaien. Even wat meer tijd voor haar nemen en de rust bewaren. Dat levert ook meer rust op voor jullie kleintje 

  #10310742 Quote

  Wij hebben niets bij ons dochtertje gemerkt bij due prikken


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10310754 Quote

  Klinkt meer als een sprongetje. Succes! 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct