Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gedrag +!voeding kma? HELP

 • Auteur
  Berichten

 • Kezi
  Bijdrager
  #10370949

  Hoi

  Ik heb een dochter dat nu 4 maanden is en sinds de vaccinatie van 3 maanden (2 tegelijk) erg veranderd is. Ze is best onrustig geworden met drinken en weigert dit steeds. Ze heeft een toppunt bereikt met het overstrekken dat ze heel vaak doet. Het maakt in wezen niet uit of dit voor de voeding, tijdens, na en voor het slapen en wakker worden plaats vindt. Ze doet het altijd en raakt gauw overstuur. Ze heeft ook kleine eczeem vlek op haar beide wang + 3 weken lang groene ontlasting (zonder voeding te veranderen zonder vaste voeding).

   
  De huisarts verdenkt reflux of kma. Welke kv pepti is het beste???

   

  HELP AUB VOOR WIE IS DIT HERKENBAAR?


  JuBle
  Bijdrager
  #10370984 Quote

  Herkenbaar. Wij hebben alleen Nutrilon Pepti geprobeerd en daarmee was ze vrij van klachten. Ook de reflux klachten waren daarmee weg.  Als ik het zo lees heeft jouw kindje last van maagzuur en daardoor huilt ze veel en overstrekt ze. Denk niet dat het te maken heeft met de inenting. Pas na 12 weken zijn de darmen gerijpt en doen ze wat ze moeten doen (of in geval van een allergie gaan ze reageren).

  #10371026 Quote

  Ben het niet helemaal met hierboven eens. Als je kindje echt allergisch is reageren ze ook eerder dan 12 weken!! Bij ons was het vanaf het begin al met blauw aanlopen na de fles. 

  het kan zijn dat je kindje even nodig heeft om te herstellen. Als je een doorverwijzing vraagt voor een diëtist kan het zijn dat de pepti volledig vergoed word. 

   


  Kezi
  Bijdrager
  #10371044 Quote

  Ben het niet helemaal met hierboven eens. Als je kindje echt allergisch is reageren ze ook eerder dan 12 weken!! Bij ons was het vanaf het begin al met blauw aanlopen na de fles. het kan zijn dat je kindje even nodig heeft om te herstellen. Als je een doorverwijzing vraagt voor een diëtist kan het zijn dat de pepti volledig vergoed word.

  Hebben jullie ook last gehad van ineens overstrekken? Ze houdt letterlijk een C vorm aan en is moeilijk troostbaar tijdens zulke momenten. 


  Kezi
  Bijdrager
  #10371045 Quote

  Herkenbaar. Wij hebben alleen Nutrilon Pepti geprobeerd en daarmee was ze vrij van klachten. Ook de reflux klachten waren daarmee weg. Als ik het zo lees heeft jouw kindje last van maagzuur en daardoor huilt ze veel en overstrekt ze. Denk niet dat het te maken heeft met de inenting. Pas na 12 weken zijn de darmen gerijpt en doen ze wat ze moeten doen (of in geval van een allergie gaan ze reageren).

  Was het overstrekken (in de vorm van letter c) ook verholpen ermee ik ben vandaag begonnen met nutrilon pepti. Hoelang heeft het geduurd voordat je enigzins verbetering zag?

  #10371153 Quote

  Ons zoontje bleef vanaf dag 2 huilen 16 uur op een dag en na de fles niet te troosten en vast te houden van het overstrekken. 

  hier duurde het 4 weken met de Neocate( stap verder dan de pepti) voordat alles rustiger werd 

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

  xUnicorn
  Bijdrager
  #10372830 Quote

  Wellicht langs een osteopaat gaan? Die kan namelijk ook helpen met de klachten die je omschrijft. Wellicht zit er iets niet helemaal lekker. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct