Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geduld

 • Auteur
  Berichten

 • WilKindje
  Bijdrager
  #10194879

  Hey allemaal,

  sinds 1 oktober ben ik gestopt met de pil en hebben we besloten ervoor te gaan. Mijn cyclus is niet echt normaal helaas. 

  Nu had ik in maart een menstruatie met voornamelijk oud bloed dus ik dacht ik ga eens ovulatietesten proberen voor ik naar de huisarts ga. 

  Ik heb die van clear blue gebruikt en had mijn piek op 07-04. De dag erna was de smilie er ook niet meer. Toen kreeg ik een ovulatiebloeding van een aantal dagen en nu ben ik dus overtijd.

  ik heb getest en dit was helaas negatief, de huisarts heb ik al gebeld en mag als ik over een week nog negatief test en niet ongesteld ben bloed prikken. Ze benoemde wel dat het soms langer duurt voor je lichaam HCG aanmaakt.

  Pff wat een onzekerheid en ik dacht nog wel dat die ovulatietest mij rust gaf.. dan ben je overtijd en nog geen zekerheid..

  zijn er meer mensen die moeten wachten ondanks dat ze een ovulatie hebben gemeten? Of later toch zwanger bleken te zijn?

  nog maar een week geduld hebben..

  #10195037 Quote

  Hai daar!

  Wat spannend zeg, dat je overtijd bent! Lijkt me behoorlijk frustrerend, dan ben je eindelijk overtijd, weet je het nog niet. Ik duim voor je dat je snel een positieve test in handen hebt!!

  Zelf zit ik in ronde 8, helaas nog niet zwanger. Ik heb 3 rondes ovulatietesten gebruikt, steeds positieve ovulatietest tegelijkertijd met de maandelijkse pijn die ik voel rond dag 15/16.. Dat is denk ik dus ovulatiepijn.  Constant testen gaf mij veel spanning, dus daar ben ik mee gestopt.

  Hoop erg voor jou dat het ‘raak’ is! Wat voor zwangerschapstest heb je gebruikt? En wanneer wil je weer gaan testen?

  Veel succes!! – Fem


  WilKindje
  Bijdrager
  #10195156 Quote

  Hey, 

  mijn cyclus is echt een zooitje wat dat betreft zou dit officieel pas ronde 2 of 3 zijn in bijna 7maanden.. vandaar de ovulatie testen, maar nu ik geen positieve test heb en volgens de ovulatietesten wel overtijd twijfel ik ook aan de betrouwbaarheid van de smilie 😞

  ik heb de testen van de big bazar (early sign) en vanochtend ook een 2v5 van de Kruidvat maar allebei wit. Zou nu ongeveer 4 dagen overtijd zijn dan als me piek op een zondag was.

  Wil proberen er even minder aan te denken en dan maandag of dinsdag pas weer testen, als het dan nog negatief is maak ik gewoon een afspraak bij de huisarts zelf en vraag ik het nog een keer voor bloedprikken. 

  Wanneer is jou nod? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct