Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen Afscheiding Meer

 • Auteur
  Berichten
 • #10310065

  Ik ben al 3 dagen overtijd en heb het normaal nooit heb wel krampen maar sinds een aantal dagen ook geen afscheiding meer. Ik durf geen zwangerschapstest te doen, normaal doe ik het zo ben ik niet bang omdat ik dan toch weet dat die negatief is alleen nu durf ik hem niet te doen😢 ben bang voor de uitslag

   

  heeft iemand misschien ervaringen

  #10310068 Quote

  Zolang je niet ongesteld bent of een test hebt gedaan blijf je in deze onzekerheid zitten dus ik zou gewoon een testje doen. Ik vond het altijd fijner om gelijk duidelijkheid te hebben ook al zou dat een negatieve test zijn dan heb je in ieder geval geen valse hoop meer maar gelijk duidelijkheid. Snap je?

  #10310073 Quote

  Ik wil het liefste dat die negatief is😅 ben bijna 21 woon bij mijn ouders het is nu gewoon nog niet het goeie moment alleen ben zo bang dat die positief is

  #10310079 Quote

  Heb je een reden om ongerust te zijn, pil vergeten of iets dergelijks?

  Stress doet een hoop met je lichaam. Je zult zien dat het morgen of overmorgen gewoon op gang komt. 

  En anders voorzichtiger zijn, als je seks hebt kunnen dit de gevolgen zijn. 


  Rosem
  Bijdrager
  #10310080 Quote

  Ohh dat is lastig. Ik kan wel vertellen wat in voelde enzo toen ik net zwanger was, maar je kan beter de test doen dan weet je het zeker. Anders zit je super in spanning. Ik heb dat vroeger ook wel eens gehad hoor dat ik het niet durfde, bang voor de  uitslag maar dat zorgde ervoor dat ik de hele dag in spanning bleef.. 


  Rosem
  Bijdrager
  #10310094 Quote

  Oké succes, probeer vanavond even je gedachten te verzetten. Filmpje kijken ofzo. Stress is sowieso niet goed en kan het ongesteld worden ook tegenhouden. 

  Laat je ons morgen iets weten?

  Groetjes 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10310099 Quote

  Ik krijg het morgen tussen 11 en 3 binnen ik ga morgen ochtend urine opvangen kan het alleen niet in de koelkast bewaren omdat er andere mensen nog in huis zijn die het niet mogen weten😊


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10310121 Quote

  Probeer het dan op een donkere plek te bewaren in je kamer en het liefst zo koel mogelijk. Succes morgen, hopelijk krijg je duidelijkheid. 

  Hoelang ben je eigenlijk al gestopt met de pil? Anders kan het daar ook nog mee te maken hebben, mocht de test negatief zijn. 

  #10310141 Quote

  Succes met de test en de uitslag 🍀 

  Misschien wel goed om, nu je hier toch bang voor bent, in de toekomst toch die condoom te pakken of misschien kun je een lichtere pil of pil met andere werkzame stof proberen. Want “geen zin” om een condoom te gebruiken, kan me best voorstellen dat dit soms voorkomt maar besef je wel hoe groot de gevolgen kunnen zijn.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct