Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen buitenbaarmoederlijke zwangerschap wel zwanger..

 • Auteur
  Berichten
 • #10025565

  Hoi allemaal,
  Gisteren in een rollecestor gezeten. We gingen voor onze eerste echo naar de vk. Ik ben ongeveer 7 weken zwanger. De vk vertelde ons dat mijn baarmoeder leeg was. Wel kon zij een zwarte plek boven mijn baarmoeder vinden van ongeveer 1,5 cm ter grote van een 7 weken zwangerschap die in mijn baarmoeder had horen te zitten.

  Vk heeft ons doorgestuurd naar het ziekenhuis. Hier ook 2 echo’s gehad in en uitwendig van 3 verschillende Floskundige/artsen. Niemand die weidsheid kon geven. Mijn hcg gehalte is 4420, hardstikke zwanger.
  De arts zag een zwarte vlek in mijn eierstok en ben direct geopereerd via een kijkoperatie. Buitenbaarmoederlijke zwangerschap is voorledig uitgesloten. Nou moet ik over een week terug komen opnieuw mijn hcg laten meten en opnieuw een echo laten maken ivm zwangerschap niet uitgesloten is.. er is wel een bloedvat naar mijn baarmoeder te zien en ik heb een dikke baarmoeder want die bij een 7 weken zwangerschap past. Is het nou mogelijk dat ze volgende week wel ineens wat kunnen zien in mijn baarmoeder? Vruchtzakje was namelijk ook niet te vinden.

  Artsen weten het zelf allemaal ook niet helaas. Is er iemand die iets gelijke heeft meegemaakt en mij wat meer kan vertellen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct