Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen Eisprong 4

 • Auteur
  Berichten

 • XfelineX
  Bijdrager
  #10360087

  hoi, ik hou mijn cyclus al maanden bij via een app. Laatste maanden: 30, 28, 29,30,30 altijd normaal geen gekke dingen altijd constant. Vorige maand voor het eerst ovulatietesten gebruikt. In de ochtend dipstick en einde middag roze clearblue. 0 x mijn LH piek gevonden. Ik ben niet te laat begonnen of te vroeg gestopt. Gewoon elke dag negatief. Nu ben ik voor het eerst overtijd zit nu op dag 35 en nog steeds geen menstruatie. Zwangerschapstesten helaas elke dag negatief. Ik ben bang dat er deze maand geen eisprong was maar dat kan toch bijna niet? Snap er even helemaal niks van.. iemand een idee? Als ik wel mijn LHpiek had gevonden en nu (voor het eerst) een wat langere cyclus had ik er niet zo mee gezeten maar nu ook incombie met het niet vinden van m’n eisprong…


  LisB
  Bijdrager
  #10360120 Quote

  Ik ken de dipsticks niet, maar de roze clearblue wordt aangeraden om in de ochtend met je eerste plas te doen.
  Heb je de bijsluiter goed gelezen?


  XfelineX
  Bijdrager
  #10360129 Quote

  Ik ken de dipsticks niet, maar de roze clearblue wordt aangeraden om in de ochtend met je eerste plas te doen.Heb je de bijsluiter goed gelezen?

  Ja maar ik wilde heel graag op 2 momenten testen om niks te missen en bij die sticks stond ochtend urine en bij clearblue kon eigenlijk elk moment wel als je maar zelfde tijdstip aanhield. Dus vandaar!


  LisB
  Bijdrager
  #10360442 Quote

  Oké dan heb je het wel goed gedaan zo te lezen 🙂 Het kan wel dat je eens geen eisprong hebt, als dat zo is zou je binnen twee weken ongesteld moeten worden.

  Verder heb ik er geen ervaring mee. Ik zou het zelf nog even aankijken en anders eventueel contact zoeken met de huisarts? Succes in ieder geval, lijkt me erg vervelend om geen piek te vinden.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct