Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen enkel teken van bevallen.

 • Auteur
  Berichten

 • Rooslii
  Bijdrager
  #10099909

  Hey dames, ik ben momenteel 39+4 en ik het ziet er totaal niet naar uit dat er beweging in komt daar beneden. Baby was al ingedaald bij 35 weken maar ik heb gewoon nul voorweeen of wat dan ook. Ik heb soms nachtmerries dat ze er gewoon nooit uitkomt. Ik wil nu gewoon zo graag bevallen! Ik ben zwanger zijn echt zat. Sorry voor mijn geklaag. Dames die dit herkennen? Of misschien vrouwen bij wie het tog totaal zonder voortekens inneens begon? Ik hoor het graag xx


  gebruiker514549
  Bijdrager
  #10099913 Quote

  Hoi,

  Kindje komt echt wel hoor! 😄 Ik ben met 40.4 en 41.4 bevallen. Helemaal geen voortekenen. Van het ene op andere moment kramp en een paar uurtjes later waren ze er. Hou vol. Ineens is het zover!

  #10099929 Quote

  Nou dat je zat bent snap ik helemaal, en vooral met ’t weer van de afgelopen weken. Ik herken je gevoel maar al te goed en ik had ’t in de winter. Laat staan hoe jij je moet voelen. Maar je kindje komt er echt wel uit, er is er nog 1 blijven zitten meid. Ik ben met 39+6 bevallen. Totaal geen voortekenen, om 06:45 s’ochtends braken m’n vliezen (daar werd ik wakker van) en om 09:00 volop weeën. Dus ’t kan heel snel gaan. Heel veel succes met de laatste loodjes! Liefs!


  Joessie
  Bijdrager
  #10099938 Quote

  Hey Rooslii,

   

  Ik ben nu 39+5 en heb gisteren voor het eerst een soort van menstruatiekramprn gehad, maar dat hoeft nog steeds niks te betekenen geloof ik.. Begrijp je gevoel wel, je hebt toch het idee dat je het aan moet voelen komen ofzo. Maar van verschillende vriendinnen allemaal totaal verschillende verhalen gehoord, echt bij iedereen is het weer anders!

   

  Ik probeer me maar niet vast te houden aan de datum van 40 weken, maar eerder van 42 en blijf zoveel als mogelijk mn ding doen (wat niet veel is, maar toch). Succes en ben benieuwd of/wanneer je wat gaat voelen!)


  gebruiker841793
  Bijdrager
  #10099940 Quote

  Ik heb ook totaal geen voorweeen of harde buikem gehad en toch met 39+4 bevallen

  #10099943 Quote

  Ik weet precies hoe je je voelt. Alleen is mijn verhaal iets minder rooskleurig. Ik ben 41.6 bevallen nadat ze me op 41.5 gestript hebben. Ik heb nooit een voorweeen of andere voortekenen gehad, terwijl mijn zoontje al sinds week 35 ingedaald was.

  Ik hoop dat er snel verandering in komt bij jou!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Ielse
  Bijdrager
  #10099948 Quote

  Heb nooit voortekenen gehad. En ben altijd heel snel bevallen… kan er zomaar ineens zijn morgen 😉😂 maar snap je gevoel… ben ook altijd erg ongeduldig 😬 vooral omdat de eerste met 37 weken kwam. 


  Debbie h
  Bijdrager
  #10099957 Quote

  Ik ook geen enkel voorteken gehad. Vliezen hebben ze gebroken met 8 cm omdat dat ook niet vanzelf gebeurde. Ik was 2 dagen van te voren nog op controle geweest en toen zeiden ze ook nog niets te zien. 

  Komt zomaar ineens zoals de rest ook zegt😉☺️


  Chan1234B
  Bijdrager
  #10099976 Quote

  Bij mij ook totaal geen voortekenen ik dacht dat ze nooit zou komen met 40.6 bevallen ineens braken midden in de nacht m’n vliezen zonder maar 1 teken geen krampje niks.. even volhouden nog. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct