Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Geen Klachten Voel Niks

 • Auteur
  Berichten

 • Kellyymidd
  Bijdrager
  #10537166

  Hi!

  Ik ben nu bijna 18 weken zwanger en ik heb sinds ik zwanger ben totaal geen klachten! (Op af en toe een nachtmerrie na!) Nu maak ik me toch vaak zorgen dat ik nul klachten heb en ook omdat ik de kleine man helemaal nog niet voel en me hierdoor dus niet zwanger voel… herkent iemand dit? 🙂

  Groetjes,

  Kelly


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10537167 Quote

  Klachten zeggen helemaal niks, dus daar zou ik lekker blij mee zijn! Vertouw op je echos en op je verloskundige. Als je placenta voor ligt kan het zijn dat het nog even duurt voordat je de kleine voelt, vanaf 20 weken word de kans groter! Gewoon proberen te genieten😊


  Sopi
  Bijdrager
  #10537169 Quote

  Had ik ook, en ik voelde het kindje ook pas heel laat. Was daar ook heel onzeker over, maar is helemaal goed gekomen!!

  #10537170 Quote

  Hier zwanger van een 3e kindje. In Al m’n zwangerschappen 0 klachten, nooit pijntjes, nooit misselijk etc. Ik voelde alle3 m’n kinderen pas rond de 20 weken echt bewegen in m’n buik, eerder merkte ik niks. Alleen dat m’n buik langzaam ging groeien rond de 12/14 weken.
  Kwaaltjes zeggen niks! Ik heb 2 gezonde dochters en nu 25 weken zwanger van dochter nummer 3, die ik nu dagelijks voel schoppen 🙂 maar verder heb ik nog steeds totaal geen kwaaltjes!


  lowie
  Bijdrager
  #10537200 Quote

  Ik herken dit wel. Ben bijna 20 weken zwanger en ja, ik voel wel wát- maar of dat het nou is? Ik blijf het ook erg spannend vinden en denk bij een krampje of steek al gauw dat het wel mis moet zijn. Toch jammer.


  JSdB
  Bijdrager
  #10537218 Quote

  Herkenbaar!
  Ik ben nu 26+3 weken zwanger en het is dat de buik wat groeit en ik de kleine kan voelen, anders had ik totaal niet geloofd dat ik zwanger ben! Ik beschouw het dan ook zeker als geluk hebben en het zorgt er bij mij in ieder geval voor dat ik nu nog volop kan werken!
  Geniet van je zwangerschap!

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen