Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen Kloppend Hartje

 • Auteur
  Berichten
 • #10328166

  Hallo allemaal 

  Misschien heeft een van jullie dit ook?!

  Gister na mijn berekend idee was ik 7+6 weken dus vandaag 8 weken precies nu kreeg ik gister me eerste vroege echo eerst uitwendig maar was niet veel te zien toen inwendig daar zagen ze wel een vruchtje van 6+2 raar na mijn idee mijn laatste menstruatie was 9 april en heb een early test positief gehad op 4 mei of ik tel en bereken verkeerd of ik ben indd nog maar 6 weken en klopt het hartje indd niet of ik ben indd 8 weken en is het vruchtje met 6 weken gestopt met ontwikkelen??? Ik ben zo verdrietig iemand hier ervaring mee? Grtjes van mij 

  #10328168 Quote

  Oja nog iets om bij te voegen nu moet ik volgende week terug komen om alsnog te kijken of ik indd een vroege zwangerschap heb 


  Seeyouinmarch
  Bijdrager
  #10328170 Quote

  Jeetje.. dat is inderdaad niet leuk om dat je natuurlijk verwacht dat je wat hoort.. ik heb dit helaas nog niet meegemaakt, ik ben nu 6 weken van mn eerste. En heb helemaal geen symptonen alleen sinds 3 dagen bloedverlies en lichte krampen, ik vrees voor mezelf helaas ook het ergste :(, ik heb contact gehad met de VK die vertelde me wel zolang het niet erger of verlies van jeweetwel.. dan geen zorgen maken maarja dat doe je toch bewust wel..Suc6 in iedergeval hopelijk kan je ons het goede nieuws volgende week wel vertellen dat je het hartje het gehoord van de kleine.

  #10328173 Quote

  Dankje wel ja is allemaal wat en bij u dat u licht bloed verlies heeft kan nog oud innesteling bloed zijn ik wach deze week in helse spanning maar af en voor u hoop ik ook het allerbeste bedankt voor u reactie! 

  #10328175 Quote

  Misschien is er iemand die met me mee kan rekenen aangezien dit niet mijn sterkste vak is hihi 


  Seeyouinmarch
  Bijdrager
  #10328176 Quote

  Heb je een normale cyclus of verschilt dit per maand? daar kan ik het ook aanliggen? dat het nu onzeker is hoelang je al inverwacht bent.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10328185 Quote

  Hallo 

  De maand ervoor voor 9 april zeg maar was ik 20 maart ongesteld geworden soms ben ik maar 3a4 dagen ongesteld soms 5 dagen maar me 1a laatste menstruatie is geweest op 20 maart daarna 9 april heel vaag allemaal me early test positief getest op 4mei????? 


  Seeyouinmarch
  Bijdrager
  #10328187 Quote

  oh.. dat is een cyclus van 20 dagen, dan snap ik nu ook even niet waarom het dan nu 6w+2 is.. in mijn berekening ben je dan ook al wat langer zwanger… heel vreemd

  #10328189 Quote

  Ja heel vreemd hé maar heb soms wel een cyclus van 28 dagen soms langer en dan ben ik maar 3a4 dagen ongesteld en soms maar 5 dus ik heb een onregelmatige cyclus als ik het goed begrijp erg vreemd dit snap er niks van ben er ook echt kapot van heb een gezonde dochter van 4 naast me zitten dus gezegend ben ik al zeker maar je had zo gehoop dat alles goed zat of me innesteling is later geweest zou dat ook nog kunnen?? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct