Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen kwaaltjes

 • Auteur
  Berichten

 • Langeweg
  Bijdrager
  #10422126

  Hoi mama’s,
  Vorige week heb ik zwangerschapstest gedaan omdat ik niet ongesteld geworden ben! Zwangerschaps test was positief! Na uitrekenen nu z’n 7 a 8 weken zwanger.
  Nu heb ik helemaal geen last van kwaaltjes en dat maakt me onzeker! Bij mijn eerste zwangerschap kon ik nog geen eten zien of ik was al misselijk

  Hebben meer mama’s dat?


  KGH
  Bijdrager
  #10422129 Quote

  Allereerst gefeliciteerd met de zwangerschap!! Ik zelf heb dit niet, maar het kan altijd nog komen. Heb je een idee hoelang je zwanger bent?

  Misschien blijf je je wel gewoon goed voelen, dat is natuurlijk ook heel fijn. Hoeft niet te betekenen dat er iets mis is met het kindje.


  Anna Sophie
  Bijdrager
  #10422132 Quote

  Hoever ben je? Bij mij begonnen de klachten bij mn 2e zwangerschap toen ik 6 weken was. Daarvoor niks… heb me toen zorgen gemaakt.. maar daarna wekenlang kots en kots misselijk geweest..


  Langeweg
  Bijdrager
  #10422133 Quote

  Dankjewel!
  Ik zou nu tussen 7 a 8 weken zitten krijg eerste echo pas 1 april daarom ook best onzeker!


  Bollebuikpuntnl
  Bijdrager
  #10422135 Quote

  Ik heb eigenlijk nooit klachten gehad, niet misselijk geen pijnlijke borsten helemaal niks. Ben nu 21 weken zwanger. Ik zie het maar als super dikke mazzel en geniet er met volle teugen van!


  MamavanGi
  Bijdrager
  #10422186 Quote

  Waar ik héél misselijk was bij de eerste. (Van vroeg, dat ook nog ver doorliep tot in het tweede trimester). Had ik het bij deze ook wel even, maar veel korter, minder erg en begon het ook pas wat later. Het kan dus echt zomaar anders zijn!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct