Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen kwaaltjes

 • Auteur
  Berichten

 • Dominiqueeeee
  Bijdrager
  #10239139

  Goedemorgen, vandaag ben ik naar mijn eigen berekening 6 weken zwanger. Ik heb tot op heden nog geen kwaaltjes ervaren, enkel wat moe. Overal lees je dat dit niet perse iets wilt zeggen, maar het maakt me toch zoooo onzeker. Volgende week donderdag heb ik mijn eerste echo, het aftellen is begonnen.

  Zijn er meer mensen die nauwelijks tot geen kwaaltjes hebben gehad in het eerste trimester? 


  kimmieeeeeeeee
  Bijdrager
  #10239145 Quote

  Ja hier!! Ik heb ook totaal geen kwaaltjes. Maakt mij ook echt enorm zenuwachtig. Ik ben wel pas 4+4 en heb 11 september mijn eerste echo. Dit wat eerder vanwege herhaalde miskramen. Enige waar ik last van heb is af en toe wat krampjes en ik kan slecht naar de wc.. (heb veel buikpijn en last van diarree, maar geen idee of dit erbij hoort!).

   

  Ja precies, het wil niets zeggen maar maakt mij ook echt wel onzeker haha. 


  Dominiqueeeee
  Bijdrager
  #10239151 Quote

  @kimmieeeeeeeee wat erg van je eerdere miskramen. Kan me voorstellen dat dit en amper kwaaltjes je onzeker en zenuwachtig maken. Ik duim voor je dat je op 11 september een kloppend hartje te zien krijgt.

  Laten we elkaar op de hoogte houden! 


  Mlse
  Bijdrager
  #10239152 Quote

  Ik had tot 7 weken ook geen kwaaltjes, vanaf week 7 waren ze behoorlijk aanwezig. Maar er zijn ook genoeg vrouwen die nergens last van hebben 🙂


  kimmieeeeeeeee
  Bijdrager
  #10239154 Quote

  @dominiqueeeee ja we hopen het ook! Ben nu al enorm zenuwachtig maar moet nog 2 weken wachten. Nja 13 dagen haha. Kan gaan aftellen. Ja we gaan er maar vanuit, zonder bloedverlies en enorme stekende buikpijn is het goed toch? (Al heb ik wel een gemiste miskraam gehad, dus hier had ik oko niets van door). Maar hop die positieve pet op en het moet goed gaan komen.

   

  @Mlse ohhh kijk dat maakt me dan weer positief!! Hoe ver ben je nu? Nou dan hoop ik inderdaad dat het me gespaard blijft, vorige twee keer ben ik belachelijk misselijk geweest toen ik zwanger was van de miskramen.


  kimmieeeeeeeee
  Bijdrager
  #10239155 Quote

  Ik heb trouwens wel na het plassen altijd even wat krampen/steken. Alsof ik echt voel als mijn blaas dan weer leeg is, iemand anders hier ook last van?

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Rinam
  Bijdrager
  #10239158 Quote

  Ik ben nu 13 weken zwanger en nog steeds nauwelijks kwaaltjes, behalve gevoelige borsten en mijn darmen. Ik was hier ook best ongerust over maar al 2 goede echo’s gehad met een actief kindje! Geniet er lekker van! 😃


  BecenDavid
  Bijdrager
  #10239175 Quote

  Tot 20 weken kwaalloos geweest ( op wat lichte vermoedheid na) dus het is zeker niet raar 😌 werd er ook onzeker van maar ben nu bijna 36 zwanger dus zit wel goed hahaha 


  Dominiqueeeee
  Bijdrager
  #10239177 Quote

  Dat is geruststellend @mlse, maakte jij je zorgen in die 7 weken? 

  @kimmieeeeeeeee ik heb ook wel eens steken inderdaad na het plassen en s’avonds als ik in bed lig heb ik ook wel eens een weeeig gevoel. Ik heb trouwens ook best veel melkachtige afscheiding, sommige dagen wat minder dan andere dagen. Maar dat heb ik eigenlijk altijd wel. Herkenbaar? 

  @vdla wat fijn om te lezen! Geniet van je zwangerschap zonder die kwaaltjes!! Dit soort berichten zijn enrom geruststellend

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct