Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen Symptomen Meer En Roestbruin Bloedverlies

 • Auteur
  Berichten
 • #10090177

  Hallo allemaal,

  Is er iemand die dit ook herkent?

  Ik ben bijna 6 weken zwanger. Ik wist het al heel vroeg en kreeg het bevestigd met 2 testen. Ik had pijnlijke borsten, stemmingswisselingen, bubbels in onderbuik, vermoeidheid, hartkloppingen  en zelfs soms wat misselijk. Sinds 2 dagen heb ik echter bloedverlies. Het begon gisteren met roestbruin en later bruin steeds lichter. Ik begon al opgelucht te raken maar vandaag begin de dag weer met roestbruin bloedverlies en het blijft nu. Ik ben bang dat het mis is. Vk gebeld die zegt dat het 50/50 is. Zo naar die onzekerheid. En nu heb ik sinds vandaag ook geen symptomen meer. Behalve dan dat ik chagrijnig ben omdat het wrs mis is gegaan. 

  Woensdag krijg ik een echo. Die stond al vast omdat ik vorig jaar een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad had, dus er controle nodig is. Ik ben 38 en soms zo bang dat het er niet meer van gaat komen. 


  gebruiker175707
  Bijdrager
  #10090179 Quote

  Kan nog alle kanten op gaan. Zolang je geen roodverlies of krampen hebt moet je vertrouwen hebben.

  Symptomen komen en gaan vooral in begin als je zo pril bent. Misschien maak je jezelf ook gek en denk je dat je geen symptomen meer hebt, je gedachten kunnen soms rare dingen met je doen.


  Jlh
  Bijdrager
  #10090187 Quote

  Idd zoals hierboven gezegd wordt.

  Zonder krampen en roodbloedverlies is er niets aan de hand. Probeer niet in de stress modus te schieten. Is niet gezond! Bruin bloed is oud bloed.  Ik herken je stress wel van het ouder zijn. Ik ben 40 en wil ook zo graag en heb meerdere miskramen gehad. Maar mijn beste vriendin is ook 40 en al 12 weken zwanger! Het kan nog!!


  Debbie h
  Bijdrager
  #10090198 Quote

  Hoi het is idd altijd spannend. 

  Ik heb in mijn zwangerschap in het begin ook bruin bloed verlies gehad. En met 9 weken ongeveer nog een x wat wel een week of lang aanhield.

  Ik maakte mij toen ook heel erg zorgen.

  je hormonen helpen ook niet mee.

  inmiddels heb ik een gezonde dochter van 4 maanden. 

  Sterkte en hoop dat alles goed mag gaan 

  #10090199 Quote

  Ik probeer me niet druk te maken, maar wat is dat lastig. Ik had net een bloedprop van weefsel. Ook weer donkerrood dus niet helderrood. Zou dat toch een miskraam zijn? Als het zo moet zijn dan is het zo. Een miskraam zegt dat er toch al iets mis wat met het vruchtje. Het is gewoon die onzekerheid😣


  Izzy
  Bijdrager
  #10090203 Quote

  hoi, was het een stolsel? zo ja onmiddelijk je vk bellen! had je er ook krampen bij?

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10090208 Quote

  Ja was een stolsel maar geen krampen. 


  Izzy
  Bijdrager
  #10090209 Quote

  ik zou toch de vk bellen een miskraam hoeft niet altijd gepaard met krampen, kan ook heel goed zijn dat het geen mk is hoor maar je kan een spoedecho krijgen. Succes!

  #10090215 Quote

  Dankjewel! Ik heb vk gebeld. Ze zegt dat er niets over te zeggen valt en een echo nog geen zin heeft omdat het te kort is. Het kan inderdaad nog alle kanten op. Het is dus afwachten tot woensdag. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct