Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen Zin In Seks

 • Auteur
  Berichten

 • Babybabybaby
  Bijdrager
  #10206670

  3 weken na de bevalling paar keer seks gehad. Beiden geen klachten. nu, rond 7 weken, moet ik er niet aan denken. Zelfs zoenen word ik bijna onpasselijk van en dat baart me zorgen. Ik wijt het aan de eerste ongesteldheid, hormonen, moeheid etc.etc., maar dat was een maand terug nog erger natuurlijk en toen kon ik niet wachten. 

  Wanneer tijd om naar huisarts te gaan?

   

  #10206678 Quote

  Hier hetzelfde probleem. Ik moet me er soort echt aan toe zetten om aandacht aan mijn partner te geven. 

  Zullen het toch hormonen zijn?

  ik word er behoorlijk onzeker van. 

   

   


  Fleurol
  Bijdrager
  #10206683 Quote

  Hier lukte het pas een half jaar na de bevalling. Hoewel niet aangeraakt willen worden wel iets anders is.. hoe verliep je bevalling? 


  Babybabybaby
  Bijdrager
  #10206684 Quote

  Hier lukte het pas een half jaar na de bevalling. Hoewel niet aangeraakt willen worden wel iets anders is.. hoe verliep je bevalling?

  Tijdens de bevalling geen bijzonderheden. Zou dat betrekking kunnen hebben op het gebied van seks?

  #10206698 Quote

  Je kan inderdaad vaginisme ontwikkelen na een bevalling. Maarja of dat het is.. Ik kan natuurlijk niet oordelen want ik ben geen professional. 

  Praat erover met je man en eventueel huisarts. 

  Ik had er aan het begin moeite mee omdat ik helemaal in een moeder rol zat. Ik was nonstop bezig met voeden, verschonen en knuffelen en nam er gewoon geen tijd voor. Toen we een avondje samen op de bank lagen te knuffelen, filmpje erop besefte ik me hoe erg ik die intieme momenten miste. 


  Fleurol
  Bijdrager
  #10206805 Quote

  ja een bevalling is hoe dan ook heftig en kan bewust en onbewust een behoorlijke impact hebben op je psyche. Als je goed ben om dit af te sluiten (niet gek omdat de focus bij je kind ligt) kan het zich lichamelijk gaan uiten. 

  Ik zou er niet te lang mee rond blijven lopen in ieder geval en kijken voor een doorverwijzing. Kan geen kwaad in elk geval 🙂

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Nicolekleintje
  Bijdrager
  #10206948 Quote

  2,5 maanden na bevalling… nog steeds geen seks gehad 🙈 moet er komende week echt even tijd voor maken denk ik. Ben bang dat het pijn doet dus stel het steeds uit en omdat ik de kleine dan ff bij opa en oma wil hebben zodat ik niet met mijn hoofd bij haar zit. Moet erbij zeggen dat ik ook niet echt mega veel zin heb maar heb wel zoiets van ja nu wil k wel weer eens. Moet alleen zin gemaakt worden dan 


  Carpincho
  Bijdrager
  #10206970 Quote

  Kijk als je het nou na 7 jaar nog hebt…. maar 7 weken! Das nog zo kort na de bevalling. Kan heel goed verandering van hormoonspiegel zijn. Ik denk dat je het nog even wat tijd moet geven.


  Taps
  Bijdrager
  #10206971 Quote

  Ondertussen al 8 maanden geleden, maar mijn libido is nog lang niet wat die was. Vind ik ook niet gek met de slapeloze nachten, nieuwe rol als moeder, echtgenoot, vriendin maar ook gewoon weer werken. En helemaal na 7 weken, toen kwam er voorlopig nog geen polonaise aan mijn lichaam 😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct