Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gekke Buikkrampen Na Stoppen Pil

 • Auteur
  Berichten

 • Peanuth
  Bijdrager
  #10077739

  Hallo,

  Ik heb ruim 16 jaar de pil geslikt. Ik ben nu na mijn stopweek niet meer verder gegaan met de pil omdat ik wil kijken hoe mijn lijf is zonder die troep en omdat ik vast voor wil bereiden voor als ik eind dit jaar wil proberen zwanger te worden.

  Nu had ik eergisteren mijn laatste ongesteldheid en is dit mijn 1e echte week zonder pil en nu heb ik gekke steken in mijn buik. Heel lichtjes maar, maar het zijn zeker niet mijn darmen en het voelt ook niet als menstruatiekramp. 

  Nu weet ik dat de 1e periode je menstruatie heel onregelmatig kan zijn en dat je pijn kan voelen bij een eisprong, maar ik heb al 16 jaar geen eisprong gehad.

  Kan dit al zo snel in de 1e maand?

  Groetjes Peanut


  Nicollee
  Bijdrager
  #10077748 Quote

  Toen ik stopte met de pil  had ik alleen maar buikpijn ik kreeg uitslag.  En voelde  me niet lekker.

  Het is gewoon  een hoop zooi wat  je slikt heb ik gemerkt  en je lichaam reageert erop naar 16 jaar zelf te moeten gaan werken nu. 

  Ik snapte mijn lichaam niet naar 10 jaar de pil geslikt te hebben dus ik ben naar 3 keer van mezelf ongesteld te zijn geworden  begonnen  met ovulatie testen puur omdat ik niks snapte  van mn lichaam  en cyclus 

  Maar wie weet is het je eisprong al wel.  Maar wil meer zeggen dat je lichaam  naar zoveel  jaar nu zelf  moet gaan werken  en dat dat bij mij niet zonder pijntjes

   

   


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10078857 Quote

  Ik ben eind maart (2018) na 10 jaar de pil te hebben geslikt gestopt en had ook de eerste week heel veel last van buikkrampen. Denk dat je lichaam er gewoon eventjes aan moet wennen. Hoe lang het gaat duren kan ik je niet veel over vertellen want ik was in de 2e week naar stoppen met de pil al direct zwanger.


  xLisz
  Bijdrager
  #10078905 Quote

  Hoi hoi!

   

  Begin van het jaar gestopt met de pil door omstandigheden. Pil zelf 2.5 jaar gebruikt. Daarvoor wel aan de prikpil en de gewone pil eerst gezeten. 

  Wel gelukkig meteen regelmatig, althans dat dacht ik tot deze maand. Gisteren had ik ongesteld moeten worden. Vanaf zatersag steken onderbuik, veel afscheiding, gespannen borsten en acne. Klachten waren gisteren weg maar zijn vandaag weer terug. Naast steken ook een zeurderige pijn. Alsof het lijkt of je elk moment ongesteld moet worden.

  Denk zelf dat mijn lichaam nog aan het ontpillen is.

   

  Groejtes 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct