Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gekke cyclus

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker148865
  Bijdrager
  #10199018

  Hoi allemaal,

  15 maart heb ik een miskraam gehad. Ik was bijna 10 weken zwanger. 17 april werd ik weer ongesteld en deze ongesteldheid heeft lang geduurd. Sinds gister avond heel licht bloedverlies, eigenlijk alleen bij het afvegen. 

  Heeft iemand hier ervaring mee? Wat kan dit zijn? 


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10199069 Quote

  Hey hey 

  Wat verdrietig van je miskraam😔

  Ik denk dat je lichaam  weer de tijd nodig heeft om weer een normale cyclus  te krijgen. Dit lees ik weleens vaker na een miskraam dat bij de meeste vrouwen dit weer langzaam op gang komt.  In die 10 weken is er veel met je lichaam gebeurd. Het heeft zijj al


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10199071 Quote

  Hey hey 

  Wat verdrietig van je miskraam😔

  Ik denk dat je lichaam  weer de tijd nodig heeft om weer een normale cyclus  te krijgen. Dit lees ik weleens vaker na een miskraam dat bij de meeste vrouwen dit weer langzaam op gang komt.  In die 10 weken is er veel met je lichaam gebeurd. Het heeft zijj al voorbereid op een zwangerschap  .

  Ik ben bijvoorbeeld  in september 2018 bevallen en mijn cyclus  is ook nog steeds helemaal van het padje  ik denk dat je het daar ook wel een klein beetje mee kan vergelijken. 

  Hopelijk  raak je weer snel zwanger 

  Veel succes


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10199076 Quote

  Ohhh en je kan er natuurlijk  altijd een testje tegen aan gooien want ze zeggen vaak  wel dat je vruchtbaarder bent enz. Dus wie weet is dit wel van een innesteling  of misschien toch een menstruatie  😊

  Succes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct