Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gelukspoppetjes of zoiets ivf traject

 • Auteur
  Berichten

 • GebruikerVI
  Bijdrager
  #10251851

  Lieve Allemaal,

  Na een lang en moeizaam traject is het ons gelukt om zwanger te worden, mijn lieve nichtje volgt precies hetzelfde traject als mij en bij hun is het helaas nog niet gelukt. Om haar nu zo opeens te vertellen dat het bij ons wel is gelukt voelt niet fijn, ik wil haar graag iets van een geluks poppetje of iets anders bijzonders geven maar helaas kan ik niet iets vinden wat specifiek voor een kinderwens, zwanger worden of ivf traject staat. Hebben jullie misschien ideeën?

  Liefss


  WilKindje
  Bijdrager
  #10251854 Quote

  Ik heb van een collega een steen in een zakje gehad, schijnt de vruchtbaarheid te bevorderen en menstruatiepijn enzo te verlichten. Nog geen geluk hier 🙈 maar wellicht is dat iets? 


  GebruikerVI
  Bijdrager
  #10251855 Quote

  Wat jammer dat het nog niet gelukt is, hopelijk is jullie het geluk ook snel gegund! Mag ik vragen word voor steen dat is? En waar kun je zoiets krijgen? Heeft het een bepaalde naam?


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10251895 Quote

  Wat WilKindje zegt is een heel mooi en leuk gebaar inderdaad. De maansteen staat voor vruchtbaarheid en doet veel voor vrouwelijke energie en cycli. Je hebt hem in verschillende kleuren. Google er maar eens op. Er zijn genoeg webshops waar hij te verkrijgen is. 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10251924 Quote

  Ik denk inderdaad dat het zoiets was heb het nu niet bij me helaas 🙈 ligt onder me kussen. Gefeliciteerd trouwens zou echt geweldig voelen lijkt me als het eindelijk lukt! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct