Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Generation R Next

 • Auteur
  Berichten

 • Tessaxx
  Bijdrager
  #10147926

  Haai meiden, 

  Sinds 24 december weet ik dat ik zwanger ben. Allemaal heel spannend en nieuw uiteraard. Vanochtend afspraak gemaakt bij de verloskundige voor mijn 7/8 echo en 11/12 weken echo. Nu werd ik gevraagd of ik mee wil doen aan een onderzoek genaamd Generation R Next ( Voor de rotterdammers onder ons). Hebben jullie hier ervaring mee? Ik hoor graag jullie verhalen hierover. 


  gebruiker164592
  Bijdrager
  #10148010 Quote

  Jep ik heb ook meegedaan. Je krijgt extra echo’s van je de kleine en als ze wat zien zoals een cyste bij mij dan hoor je dat. Verder is het gewoon onderzoek voor hun


  gebruiker164592
  Bijdrager
  #10148011 Quote

  Jep ik heb ook meegedaan. Je krijgt extra echo’s van je de kleine en als ze wat zien zoals een cyste bij mij dan hoor je dat. Verder is het gewoon onderzoek voor hun


  gebruiker164592
  Bijdrager
  #10148013 Quote

  Jep ik heb ook meegedaan. Je krijgt extra echo’s van je de kleine en als ze wat zien zoals een cyste bij mij dan hoor je dat. Verder is het gewoon onderzoek voor hun. 

  En gefeliciteerd natuurlijk!!


  LarissaB
  Bijdrager
  #10148196 Quote

  Hii

   

  ja ik doe op dit moment nog mee.  Ben vorige week nog voor de 30 weken echo geweest. Extra echo’s een aantal boekjes met vragen over je leefgewoonten en voedingsstijl verder niks. Ik vond het wel leuk. Ik kreeg namelijk veel foto’s en ook met de 30 weken 3D van het gezichtje.


  Swlk
  Bijdrager
  #10148204 Quote

  Hi!

  Ik doe ook nog mee aan t het onderzoek maar ik weet niet of ik het een 2e x bv zou doen. Het is zeker voor een goed iets en het is super leuk om al die extra echo s te krijgen. Echter hebben wij alleen een mindere ervaring. De 7 weken was leuk, kloppend hartje weinig verder te zien.  De 9 weken was het 20 min leuk tot er in eens gezegd werd dat ze wat raars zagen. Het nadeel is wat mijn vk ook aangaf het is alleen voor het onderzoek en ze kunnen met zoveel weken niets zeggen als ze wat raars zien omdat veel dingen nog verdwijnen. Maar dit betekende voor ons dus veel stres. Het kindje bleek iets afwijkends te hebben maar wat konden ze niet zeggen, we moesten dit met de vk bespreken en afwachten.  Gelukkig bleek dit loos alarm maar wel 3 weken in onzekerheid. Met de termijn echo konden ze pas alles een beetje goed controleren.  Hierdoor vond ik elke echo nog steeds super spannend.   We krijgen nog wel de 30’weken maar het is nu al zovaak gecheckt dat de stress nu wel wat minder is.    Het idee veel echo s vond ik fantastisch, maar kan dus ook zijn nadelen hebben. 

   

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Carly
  Bijdrager
  #10298278 Quote

  Zijn er op dit moment nog dames die hieraan meedoen? Ik heb 16 maart een eerste afspraak staan in het Sophia kinderziekenhuis. Ik ben nog niet zwanger maar het onderzoek is ook voor vrouwen met een (actieve) kinderwens. 

  12 maart is mijn NOD dus stiekem hoop ik dat ik direct de onderzoeken voor zwangeren kan ondergaan. 😉 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct