Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geslacht

 • Auteur
  Berichten

 • Gebrvl
  Bijdrager
  #10479522

  Hoi Allemaal,
  Beetje een stomme vraag,
  Ik baal… Ik heb gister een echo gehad met 17 weken, en daarop hebben ze het geslacht gezien en verteld, toen we thuiskwamen hebben we het meteen tegen allebei onze ouders verteld en toen kwam er een telefoontje van het ziekenhuis ( nog voor medicatie uitslagen) met de mededeling dat ze het geslacht voor 80% zeker weten.
  En nu blijft het door mijn hoofd spoken, zou het dan wel goed zijn, nu heb ik het verteld en dalijk is het toch wat anders, ik vind het heel lastig, wat vinden jullie, met 17 weken, 80% zouden jullie er dan vanuit gaan dat het gewoon goed zit?


  Dpl
  Bijdrager
  #10479536 Quote

  Ik zou nog even jullie ouders inlichten dat het 80% zeker is, voordat ze allemaal roze of blauwe spullen gaan kopen en het bij de 20-weken echo toch anders blijkt te zijn.


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10479540 Quote

  Hmmm ik blijf erbij ik vind het tricky, ik voelde dat het een knulletje was. Tegen mij zeiden ze nee 99,9% een meid! Op de babywatcher zag ik met 18/19 wk toch echt een balzakje voorbij drijven 😂 20 wk echo toch echt een knul 😂 bij de 20 wk echo weten ze het echt wel zeker. Wacht die gewoon af. Vraag familie om niet al belachelijk veel te gaan kopen 😂

  #10479553 Quote

  Ik heb beide keren met 16 weken een geslachtsbepaling laten doen en bij ons was er beide keren geen twijfel over mogelijk.

  Ik verwacht dat het dus wel klopt. Maar dat ze zichzelf wat proberen in te dekken.

  En dan nog. Als straks met de 20 weken of na de bevalling een ander geslacht blijkt,  niemand zal minder van de kleine spuit houden toch???


  Gebrvl
  Bijdrager
  #10479563 Quote

  Dat is het ook zeker niet, wij zijn met allebei echt heel blij want het is een lange lastige weg geweest, het is meer dat ik nu baal dat ik het nu al tegen ouders verteld heb, en bang ben dat het dan niet klopt zegmaar, en voor mn gevoel duren die 2.5 week nu tot de 20 weken echo nog heel erg lang…


  AAY
  Bijdrager
  #10479571 Quote

  Kan je mischien echo fotos plaatsen dan kunnen wij meekijken. Ik hsd zelf met 13-14 weken een echo bij mij zag je 100% dat het een jongetje was mischirn dat je dit via echo fotos kunt zien. Het blijft wel altijd spannend 😍

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Gebrvl
  Bijdrager
  #10479575 Quote

  Ik hoop dat je wat kunt zien!


  Lewis
  Bijdrager
  #10479589 Quote

  Op de echofoto ligt ie er niet goed voor om het te zien denk ik. 

  Wij hebben destijds met 14 weken een geslachtsbepalingsecho gedaan. Daar bleek het een meisje. Zeker weten zeiden ze. Ik heb het daarna wel aan mijn ouders verteld, maar met de mededeling erbij dat ik er zelf pas zeker van zou zijn als het met 20 weken nog steeds een meisje is. Ik had vooraf namelijk genoeg verhalen gelezen waarbij het niet klopte. Al zal het meestal wel zo zijn hoor. Maargoed mijn ouders stonden er dus ook zo in, even afwachten of het klopt.


  AAY
  Bijdrager
  #10479655 Quote

  Hij of zij heeft zijn beentjes omhoog ja, is lastig te zien heb je geen andere foto.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct