Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geslachtsbepaling 14 weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10125750

  Goedeavond,

  Net onze geslachtsbepaling gehad met 14 weken en er was meteen duidelijk te zien dat het een jongetje is hij lag met zijn kontje voor de camera! Maar na alle verhalen te lezen over foute voorspellingen toch een beetje bang aan het worden of het wel of niet klopt.

  Verandert het geslacht bijvoorbeeld nog als je het heel duidelijk hebt gezien of is het alleen als het nooit echt duidelijk te zien is geweest? Iemand ervaring hiermee?


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10125751 Quote

  Ik denk dat als je duidelijk een piemeltje hebt gezien het wel duidelijk is 😉 waarschijnlijk is het eerder andersom dat je bij een hele vroege geslachtsbepaling niks ziet en denkt dat het een meisje is, dat het dan misschien uiteindelijk nog een jongetje kan blijken. Maar in jouw geval lijkt me dat niet. 

  #10125760 Quote

  Gefeliciteerd!!

  Wij hebben met 15 weken een geslachtsbepaling gehad en toen was het ook duidelijk te zien dat het een jongetje was. Hij is inmiddels 5 maanden en ook echt een jongen 😉


  NurTar
  Bijdrager
  #10125764 Quote

  Gefeliciteerd!

  Mij is verteld dat als je eenmaal duidelijk een piemeltje gezien hebt, dat dat vast staat. Maar als ze een meisje verdenken of twijfelen zou ik je aanraden na 16 weken weer te laten kijken.


  Sunshinexxx
  Bijdrager
  #10125784 Quote

  Bij ons zagen ze met 15+6 ook een piemeltje. Ik heb er zelfs een echo van. Bij de 20 weken echo bleek het toch echt een meisje! Voor ins maakt het geen verschil. Maar het kan dus heel goed dat ze zich vergissen! En ook bij eerst een jongen te zien …. 


  Amberle
  Bijdrager
  #10125794 Quote

  gho, bij mijn zus zagen ze een piemeltje, bleek achteraf een vingertje te zijn geweest…(maar die kans is natuurlijk wel heel klein he)

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10125833 Quote

  Ik had in België (woon aan de grens) met 13.4 geslachtsbepaling en was een meisje en dat klopte gewoon. Veel mensen uit mijn omgeving gaan daarheen, omdat ze het zo vroeg kan zien. En bij iedereen klopt t.


  gebruikerMartine
  Bijdrager
  #10125844 Quote

  Wij hebben met 13 weken en 6 dagen de geslachtsbepaling gedaan en toen ook overduidelijk een jongen. Inmiddels bevallen van een prachtige zoon!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct