Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geslachtsbepaling echo

 • Auteur
  Berichten

 • Dream
  Bijdrager
  #10153181

  Hoiihoii,

  Even vraagje, wij hebben 26 januari geslachtsecho. Ben de 14+4 kunnen ze dan al met 100% zeggen wat het wordt?

  Heb net verschillende dingen gelezen op internet. De een zegt is nog te vroeg ander zegt nee is al duidelijk te zien

  🤔🤔🤔


  smpje
  Bijdrager
  #10153187 Quote

  Hoi!

  Wij hebben het met 15 weken gedaan en toen was het goed te zien, als ze twijfelen spreken ze (in ons geval) niets uit. 100% geven ze nog niet, meestal zitten ze wel goed maar kan ook wel eens anders uit pakken. Zo hadden ze ons laten zien dat het geslachtsdeel van meisje in het begin er bijna net zo uit ziet als dat van een jongen.  Bij de 20’weken echo krijg je vaak de bevestiging.   Heel veel plezier iig! Als ze het kunnen zien is dat natuurlijk heeeel leuk 😬


  Marstef
  Bijdrager
  #10153189 Quote

  Het is vroeg in de zwangerschap. 100% zeker kunnen ze het niet zeggen. Hoe betrouwbaar het is rond dat termijn durf ik niet te zeggen. Zou het aan de echoscopiste vragen. 


  Cloewja
  Bijdrager
  #10153196 Quote

  Bij mij klopte het beide keren en was rond de 14 week 


  Bloempjebloempje
  Bijdrager
  #10153202 Quote

  Ik heb met 14 weken en 1 dag een echo laten doen. De echoscopiste zei: “geen twijfel over mogelijk, dit is een jongetje”


  Babylin
  Bijdrager
  #10153209 Quote

  Ik was 14+5, de kleine lag met de billen tegen mijn buikkant ‘en wilde ons duidelijk wat vertellen’ 😋. Er was geen twijfel over mogelijk, een meisje! Ik zei nog dat ik bang was bij de 20 weken te horen dat het toch niet klopte, maar daar hoefde ik me geen zorgen over te maken volgens de echoscopist. En inderdaad, nu bijna 27 weken en alle echo’s die ik gehad heb: meisje!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  StephW
  Bijdrager
  #10153271 Quote

  Als t niet zou kunnen hadden ze je nog niet laten komen toch? Maar t hangt soms ook vd ligging van je kindje af, maar met goede apparatuur kunnen ze wel zekheid geven al hoor. En anders mag je vast terugkomen!


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10153465 Quote

  Uiteindelijk is er altijd een kans dat ze het niet kan zien. Jongetjes kunnen soms heel duidelijk zijn, maar het moet wel in het zicht komen. In ieder geval moet er dan ‘iets’ zichtbaar kunnen zijn en zijn ze niet meer van de nub afhankelijk. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct