Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt met anticonceptie in Maart

 • Auteur
  Berichten

 • Amarylles
  Bijdrager
  #10188191

  Hoi hoi

  Ik zag dat zoiets eerder gedaan is en was benieuwd of er interesse voor is? Wie is net als ik in maart gestopt met anticonceptie en vindt het leuk om elkaar op de hoogte te houden? :)

   


  Elza van der Wel
  Bijdrager
  #10188338 Quote

  Ha ammarylus,

   

  Ik ben eind februari gestopt mag dat ook? 🙂


  Amarylles
  Bijdrager
  #10188339 Quote

  Haha tuurlijk! Leuk! Wat vind jij ervan tot nu toe? Al een idee hoe je cyclus is? Ik ben nu ongesteld, dus mijn 1e cyclus was exact 28 dagen. Voordat ik aan de pil ging was ik ook altijd heel regelmatig dus als dat nu weer zo blijft maakt dat alles al een stuk makkelijker!  🙂 


  Amarylles
  Bijdrager
  #10188340 Quote

  Haha zie nu pas dat jij het bent van jouw topic waar ik ook op reageerde 🙈 leuk leuk! 


  Farinda
  Bijdrager
  #10188388 Quote

  Hallo allemaal, 

  Ik ben halver wege maart gestopt, toen nog ongesteld geworden van de pil week en zou volgende week ongesteld moeten worden. Maar ik hoop er niet te zeer op.. 

  Ik heb wel echt ontpillingskwaaltjes zeg ik jullie!

  Wel super leuk om hier een forum van te hebben☺️


  Maylena
  Bijdrager
  #10188423 Quote

  Hier ook in maart gestopt met anticonceptie! 21 maart heb ik mijn koperspiraal er uit laten halen. Ik vind het zo spannend allemaal! 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Elza van der Wel
  Bijdrager
  #10188440 Quote

  @amaryllus,

   

  Ik heb  behoorlijk wat kwalen al zo’n 3 weken..

  Ik ben nadat ik gestopt ben meteen begonnen met ovulatietesten maad twijfel aan de betrouwbaarheid. Had daar namelijk allerlei verhalen over gelezen, zoals dat je lichaam je behoorlijk in de maling kunt nemen als je aan het ontpillen bent.

   

  Ik heb al 3 dagen last van ongesteldheids krampen maar er komt maar niks. Ik wacht het maar gewoon af. Als ik heel eerlijk ben heb ik het los gelaten wat betreft het in de gaten houden van mijn cyclus.

  Het komt toch wanneer t komt en ik maakte mezelf alleen maar gek 😉

  Toen ik de pil slikte wist ik altijd precies wanneer t kwam uiteraard. Nu wacht ik maar gewoon af 🙂 fijn dat je al een keer ongesteld bent geworden 🙂 

   


  Amarylles
  Bijdrager
  #10188455 Quote

  Ik heb nog niet mega veel last van kwaaltjes ofzo. Wel vlak voor mijn eerste echte menstruatie ook een paar dagen buikkrampen en ook een beetje puistjes en toen kwam de menstruatie wel echt. En ik was heel erg moe in de dagen ervoor. Nu valt die moeheid wel weer mee en heb nu ook geen krampen. Ben benieuwd ronde 2! Vind het wel ook best wel spannend allemaal inderdaad! 


  Amarylles
  Bijdrager
  #10188458 Quote

  Ik gebruik overigens (nog) geen ovulatietests. Als mijn cyclus zo mooi blijft kan ik mijn eisprong aardig berekenen, plus dat ik hem de afgelopen keer voelde en herkende aan het slijm. Dus vooralsnog doe ik het zonder tests:) 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct