Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt Met De Pil 3

 • Auteur
  Berichten

 • KiiKoo
  Bijdrager
  #10109456

  Hallo ,

  Ik ben vanaf 25/08 Gestopt met de pil, nu heb ik 2 dagen geleden mijn ovulatiedag gehad en vanaf 25/08 onveilig gevreeën. 

  Nu heb ik sinds gisteren/vandaag gevoeligere tepels & voel ik me aardig misselijk. ook mijn onderrug voelt niet prettig meer aan.

  Kunnen dit tekenen zijn van een geslaagde bevruchting ?

  Alvast bedankt !!!!!

  xxx

   

   

  #10109465 Quote

  Toen ik gestopt was met de pil, kreeg ik ineens veel heftigere ongesteldheidsklachten. Hele pijnlijke borsten, veel kramp en ook niet lekker. Ook echt al vlak na mijn eisprong. Dacht toen ook dat ik meteen zwanger was, maar bleek helaas gewoon de reactie van mijn lijf op het stoppen met de pil. Ik hoop natuurlijk heel erg voor jou dat je wel zwanger bent! Maar hoop er nog niet teveel op, je lichaam doet rare dingen na het stoppen met de pil.

  #10109466 Quote

  Dat kan, maar het wil de eerste paar maand na het stoppen met de pil ook nog wel eens zo zijn dat dit komt door “ontpillen” je lichaam moet dan wennen aan een andere hormoonhuishouding 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10109473 Quote

  Zo snel denk ik eerder dat je vanalles voelt door je eisprong en het ‘ontpillen’. De eerste maanden had ik dat ook elke keer, en rekende mezelf bijna rijk. Zelfs een maand een week lang boven de wc pot gehangen en was super emotioneel. Ik moest wel zwanger zijn! Nee hoor, Omo witte test en dag later gewoon weer ongesteld. Grappig feit: sinds vrijdag wel zwanger (hoera) maar voel dit keer echt gewoon niks bijzonders!


  Huizewijntjes
  Bijdrager
  #10109492 Quote

  Ik zou eerst je lichaam een kans geven om goed te “ontpillen” dus een 2 a 3 maand wachten en kijken hoe je cyclus valt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct