Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt met de pil hoelang nog ?

 • Auteur
  Berichten

 • Nikki92
  Bijdrager
  #5736411

  Goedemorgen dames

  Ik had mn laatste ‘neppe’ ongesgeldheid op 19 april 21e gestopt met de pil en 28 dagen erna mn eerste echte ongesteldheid , ook ontzettent lasg van mn hormonen en nog steeds ! Opvliegers stemmings wisselingen enz, ook last van erg gevoellige borsten jullie ook last van ? Ik zou over ong 3 a 4 dagen ongesteld moetten worden vanochtent een test gedaan van clearblue die al tot 5 dagen van te voren kan testen helaas negafief 🙁 (is pas ronde 2) wel een ‘jonge’ moeder  24 jaar maar wel al 10 jaar met de pil bezig geweest ! Nog andere dames die nog jong zijn en net beginne met hun eerste ? Graag leuk contact ♡


  Shannnn xoxo
  Bijdrager
  #5736431 Quote

  Hoihoi,

  wat leuk dat jullie bezig gaan!

  Mijn ben in November gestopt met de pil en ben in February zwanger geraakt. Morgen al weer 16 weken zwanger van een dochter !! Ik ben zelf 22 en mijn vriend ook. Wel al een relatie van 6 jaar en vorigjaar een huis gekocht!

  Hoop dat het snel lukt bij jullie

  #5736432 Quote

  Hi Nikki  Hoelang het nog gaat duren kan niemand je voorspellen. Wel is het zo dat binnen een half jaar tot een jaar normaal is om zwanger te worden.


  Gezond leven en niet drinken of roken helpen natuurlijk.


  Wij zijn zelr vorig jaar september met de pik gestopt ook na 9 jaar ongeveer en een jonge a.s. moeder. Enfin we waren gelijk zwanger , puur geluk. Helaas is die zwangerschap uitgelopen op een miskraam. December een curretage gehad en 4 maanden later in april opnieuw zwanger. Nu inmiddels 12 weekjes.  De kleine maakt het tot nu toe goed.


   


  Mij hebben de ovulatie testen enorm geholpen. Met deze ronde zijn we zwanger geworden. Mijn eisprong was veel later dan volgens het boekje. Dus we klusten op de verkeerde dagen


  Dat zou een tip kunnenzijn


  Succes en het komt vast goed wachten is niet leuk maar wel de moeite waard  Liefs  LeonieM
  Bijdrager
  #5736438 Quote

  Hallo!

  Ik ben 25 en 11 jaar aan de pil  geweest. In december ben ik gestopt  en ik ben nu ( volgens mijn eigen berekening) 8 weken en 5 dagen zwanger van onze eerste. Best vlot al zeg ik zelf, had er eerlijk gezegd een beetje een hard hoofd in als je alle verhalen leest en hoort.

  Woensdag hebben wij onze eerste echo, spannend! Wij zeggen steeds tegen elkaar eerst zien  dan pas geloven in deze prille fase! Hopelijk lukt het net zo snel als bij ons!  Heel veel succes gewenst!


  Nikki92
  Bijdrager
  #5736441 Quote

  Leuk shann dat het zo snel is gelukt bij jullie ! En 22 zegt niks over de opvoedding van een kindje hoor als jullie er allebij klaar voor zijn ! Wij zijn ook  bezig met onze eerste koop woning samen ik woonde al op mn zelf in een huur huis hij is bij mij ingetrokken maar het zou te klein zijn voor een kindje erbij ! Maar we zijn druk bezig ermee


  Nikki92
  Bijdrager
  #5736442 Quote

  Woow dat is zeker snel alexandra ! Maar idd de eerste fase is alfijd even afwachten hoe het loopt ! Dit is pas onze 2e ronde dus ik wacht nog even met de ovulatie testen enzo. Mocht het bij de 3e ronde nog niet lukken dan even verder kijken mijn eerste cyclus was 28 dagen dus even aankijken hoeveel het er deze keer worden.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  gebruiker119019
  Bijdrager
  #5736446 Quote

  Hi Nikki,

  Kan inderdaad even duren voor de pil helemaal uit je lichaam is, dus gun het wat tijd.

  Over Clearblue Early test: Ik heb die ook altijd gebruikt, maar tot je NOD zijn ze niet 100% betrouwbaar (staat op de verpakking). Het bewijs is mijn zoontje van 3. Clearblue Early gaf 2 dagen voor NOD een negatieve uitslag (mijn cyclus was op de minuut af regelmatig). Ik werd gewoon ongesteld, maar bleek toch zwanger  (voelde dat er iets was, dus heb aan het eind van ongesteldheid een gewone test gedaan – Positief!). Waarschijnlijk een late innestelling volgens verloskundige. Bij mijn 2de zoontje ook Clear blue Early 2 dagen voor ongesteldheid en toen gaf hij wel een positieve uitslag. Kortom: Zoals op de verpakking staat, niet 100% betrouwbaar.

  Liefs Anna


  Kim Swif
  Bijdrager
  #5736452 Quote

  Hey!

   

  Ik ben 20 jaar en eind maart begin april hebben wij besloten dat wij dolgraag een kindje willen. Hebben pas een huisje gekocht en toen we de sleutel kregen gelijk gestopt met de pil.

  Op forums en internetsites las ik dat de hormonen van de pil na 3 maanden ongeveer uit je lijf zouden zijn.

  Ik heb een zeer regelmatige cyclus van 28 dagen en zojuist positief getest echter durf ik niet te hopen dat het zo is, morgen moet ik ongesteld worden en ben nog maar 2 maanden gestopt met de pil..

  Ik hoop zo dat het morgen ook nog positief is!

  Volgens de berekeningen op internet zou ik nu 4 weken en 1 dag zijn.

   

  Hopelijk gaat het bij jullie net zo snel!!

   

  Groetjes van Kim

  #5736461 Quote

  Goedemorgen dames,

   

  de pil laten uitwerken is niet helemaal waar heeft mijn verloskundige verteld.

  Heb zelf ook 9 jaar de pil geslikt, maar was de eerste keer gelijk zwanger. Helaas hebben we niet in de hand hoe ons lichaam reageert.

  Heel veel succes en hopelijk is het snel gelukt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct