Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt met de pil in mei 2017

 • Auteur
  Berichten

 • LIBT
  Bijdrager
  #5735209

  Hallo allemaal!

  Ik ben net deze maand gestopt met de pil in de hoop gauw zwanger te worden van ons tweede kindje. Zijn er meer die er deze maand gestopt zijn? Spannende tijd weer 🙂

  Groetjes!


  Charly27
  Bijdrager
  #5735210 Quote

  Ik ben zelf sinds 3 weken gestopt met de pil. Ik ben 12 jaar aan de pil geweest in het totaal. Nu net de eerste ovulatie achter de rug. Moet nog even wennen aan het “ontpillen”. Het zou voor ons de eerste zijn, vind het dus nog wel spannend allemaal. Ik wens je heel veel succes!


  B V
  Bijdrager
  #5735211 Quote

  Ik ben 9 mei gestopt met de pil. Nog niet “natuurlijk” ongesteld geworden. Er bestaat een kans dat ik al zwanger ben, aangezien ik allerlei kwaaltjes heb!! Het zou ons eerste kindje worden! Succes!!!!


  Charly27
  Bijdrager
  #5735213 Quote

  Ps. Met ontpillen bedoel ik niet dat we wachten met zwanger proberen te worden, maar ik bedoel de kwaaltjes die ik nu heb


  Kimmie214
  Bijdrager
  #5735619 Quote

  Ik ben 15 mei gestopt met de pil. Ik ben 25 jaar en 11 jaar aan de pil geweest. Het zou voor ons ook ons eerste kindje worden 🙂 Overigens heb ik geen last van het ontpillen, merk geen verschil. Ben benieuwd of dat nog komt!


  Sarah Esgiz
  Bijdrager
  #5735667 Quote

  Ik ben 12 mei gestopt met de pil. Ik ben in mijn 8e dag van de pilstrip gestopt. 2 dagen later werd ik ongesteld. Ik heb toen nog 4dagen de pil doorgeslikt. Ik heb sinds 2 dagen rare menstruatie krampen. Maar toch iets anders qua krampen. Zou ik al zwanger kunnen zijn? Ik heb al 1 dochter van 3.5 en  heb 8 maanden de pil geslikt. Wanneer zou ik dan kunnen testen? Moet ik nu eerst weer mijn menstruatie afwachten?

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  LIBT
  Bijdrager
  #5735671 Quote

  Hi Sarah, die eerste menstruatie (na die 8 dagen pil) zal wel gewoon komen omdat menstrueren terwijl je aan de pil bent allemaal kunstmatig door je lichaam wordt geregeld. Ik denk dat je het beste eerst aan kunt kijken of je een normale menstruatie krijgt. Als snap ik heel goed dat je bij elk krampje graag wilt testen en hoop hebt


  Charly27
  Bijdrager
  #5735818 Quote

  Het zou kunnen Sarah. Maar ik vermoed, omdat jij ook nog weer 4 dagen geslikt heb na je NOD dat je hormonen een beetje in de war zijn. Dit omdat je ook midden in een strip gestopt bent. Maar de kans is er natuurlijk wel, wat ik voor je hoop.

  Zelf inmiddels een berg aan kwaaltjes.  Ben misselijk,heb hoofdpijn, ben vermoeid, heb opgezwollen borsten en tepels, Buikkrampen en niet te vergeten lekker prikkelbaar.  Ik ga er vooralsnog van uit dat dit allemaal verschijnselen zijn van het stoppen met de pil. Kan mij nog niet voorstellen dat het in ronde 1 al raak is. Over 1 week zou ik ongesteld moeten worden. We wachten dus nog maar even af.


  Diana Janssen
  Bijdrager
  #5735970 Quote

  Hallo dames,

  Zelf ben ik nieuw op dit forum maar zit best met een paar vragen waar ik tegen aan loop. Vandaar is het handig om het hier over te kunnen hebben.

  Zelf ben ik midden maart gestopt met de pil, vervolgens heb ik een menstruatie gehad en op 26 april heb ik mn eerste echte menstruatie gehad zonder pil.

  Nu zijn we inmiddels 6 weken verder en nog geen 2e menstruatie. Testen gedaan en die waren negatief.

  Meerdere dames die hier last van hebben en is zo een lange cyclus normaal?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct