Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt met pil, kan niet wachten om zwanger te worden

 • Auteur
  Berichten

 • Pink Unicorn
  Bijdrager
  #5735128

  Hallo iedereen,

  Ik ben in maart gestopt met de pil en hoop snel zwanger te worden van de eerste. Ik wil het zo graag tegen iedereen zeggen en alvast babyspulletjes kopen, maar dat kan natuurlijk niet. Dus is deze forum wel een uitkomst :)!

  Ik ben nu 31 jaar en mijn vriend en ik willen graag een groot gezin. Dus ben ik gestopt met de pil. Na de bloeding die je normaal hebt als je stopt met de pil, ben ik heb ik nu twee keer een normale en regelmatige menstruatie gehad. Ik hoop zo dat ik snel zwanger wordt en vind het nu al te lang duren haha.

  Hoe lang duurde het bij jullie voor jullie zwanger raakte van de eerste?

  Groetjes,

  Amanda


  Shannnn xoxo
  Bijdrager
  #5735134 Quote

  Hoihoi

  wat leuk dat jullie zwanger willen worden!! Spannende tijd!! Bij ons heeft het 4 maandjes geduurd iedereen maand een regelmatige cyclus van 34 dagen, ben op gegeven moment gaan temperaturen en was meteen raak!     Heel veel succes

   

   

  gr shannen


  Zwanger 1986
  Bijdrager
  #5735153 Quote

  Leuk Amanda spannend!

  Ik ben ook in maart gestopt en nu Bijna 6 weken zwanger! Succes!!


  Mama-L
  Bijdrager
  #5735158 Quote

  Hoi amanda, leuke tijd is dat he, maar inderdaad ook een tijd wat lang kan duren.

  Ik had precies hetzelfde als jou, kon niet wachten. Het heeft bij ons 5 maanden geduurd, vond ik nog best lang. Terwijl we absoluut niks te klagen hebben met 5 maanden.

  Ik voelde me eisprong altijd heel goed. Zo goed, dat ik soms krom lag van de pijn. Dus heel fijn want ik had best onregelmatige menstruaties.

  heel veel succes de komende tijd!


  LIBT
  Bijdrager
  #5735205 Quote

  Wat leuk! Spannende tijd 🙂

  Bij de eerste duurde het bij ons 5 maanden. Nu net (2 wk geleden) gestopt met de pil in de hoop op een nummer twee!

   

  Succes!!


  Pink Unicorn
  Bijdrager
  #5735283 Quote

  Hey hey,

  Bedankt voor alle leuke reacties! Het is zeker spannend en als ik iets heel graag wil dan heb ik al helemaal geen geduld haha. Maar gelukkig is het bij jullie ook allemaal vrij snel gegaan. Dus ik hoop dat het bij mij dan ook niet langer gaat duren dan drie maanden.

  Ik heb wel een aantal symptomen nu die op zwangerschap zouden kunnen duiden, maar het kan ook mijn lichaam zijn die me voor de gek houdt. We zullen het over een paar weken wel weer zien. Als de menstruatie komt, zal ik nog even moeten wachten.

  Groetjes,

  Amanda

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Roowert
  Bijdrager
  #5736091 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Hoi! Wat leuk dat je graag zwanger wil worden. Same here! Ik ben sinds februari gestopt met de pil, en dus al een paar rondes gehad. Helaas nog niet zwanger.

  Kan hier ook niet snel genoeg raak zijn 🙂 Mijn vriend is 36 en ik 26, zijn super gelukkig samen en met ons hondje, maar een kleintje van ons samen zou echt geweldig zijn.

  Momenteel op het wachtbankje… spannend weer, maar durf niet meer zo goed te hopen! We zien ’t maar weer….


  Pink Unicorn
  Bijdrager
  #5736250 Quote

  Hey Roooozz,

  Ja zo spannend allemaal! Hopelijk hebben we allebei snel goed nieuws! Dat wachten is soms zo zenuwslopend en als je dan toch je periode weer krijgt, ook weer een teleurstelling. Maar we wachten het af. Meer kunnen we niet doen :).

  #5736339 Quote

  Hoi meiden!

  Mijn vriend en ik gaan ook voor de 1e! Wij zijn nu in de 1e ronde 🙂 heb zelf wat vage symptomen die ik niet thuis kan brengen maar eigenlijk nog heeeel vroeg zijn voor een zwangerschap! Zenuwslopend! Ik heb hetzelfde als jij Amanda, als ik iets heel graag wil kan ik nergens anders meer aan denken 😉 succes allemaal!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct