Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt Middenin Pil Strip 2

 • Auteur
  Berichten

 • Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223162

  Hallo allemaal, Wie is nog meer middenin een pil strip gestopt? En wanneer kreeg je toen je eerste echte menstruatie?  Ik slikte de pil vaak 2 of 3 maanden door, had laatste keer weer eens een doorbraakbloeding op 13juni en ben toen op 15juni maar gestopt midden in pilstrip. Bleef bloeden tot 21 juli.    Nu vraag ik me af vanaf wanneer ik moet tellen om te weten hoelang mijn cyclus is? Wacht nu tot ik ongesteld wordt, Al lees ik overal dat het wel lang kan duren..  Ben benieuwd als er meer mensen middenin de strip zijn gestopt en wanneer je toen weer ongesteld werd, of kan je ook meteen zwanger zijn? Dat is vast te mooi om waar te zijn, al heb ik wel ineens gevoelige tepels, terwijl ik normaal totaal geen gevoel erin heb haha. 


  AMCK
  Bijdrager
  #10223519 Quote

  Hoi hoi!

  ik ben ook midden in de strip gestopt met mijn pil te slikken, paar dagen naderhand gelijk de ontrekkings bloeding gehad.. 

  dit is nu ongeveer 8 weken geleden.. en wacht nog steeds op mijn eerste “echte” menstruatie! Ben heel benieuwd wanneer deze opgang zal gaan komen! 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223546 Quote

  Oh jeetje dat is al even geleden. Al duurt het bij sommigen wel een halfjaar tot een jaar. 

  Ik ga morgenvroeg een zwangerschapstest doen zodat ik dat in ieder geval kan uitsluiten en dan ook maar wachten op mijn menstruatie. Hoop dat het niet te lang gaat duren..  ben nu nog maar 3 dagen over tijd Dus ga ervan uit niet zwanger te zijn,  maar hoop het stiekem natuurlijk wel. 

  Ben zo benieuwd naar morgenvroeg. 


  AMCK
  Bijdrager
  #10223934 Quote

  Hoe is het afgelopen vandaag? 😊


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10224658 Quote

  Helaas niet zwanger, dus nu maar afwachten op de eerste menstruatie. Ga er nu maar vanuit dat het minimaal 3 maanden gaat duren. En als het dan nog niet er is ga ik contact opnemen met de huisarts. Jij je eerste menstruatie al gehad? 

  Ik heb wel die teunisbloemcapsules gehaald haha. Jij toch ook? 


  AMCK
  Bijdrager
  #10224667 Quote

  Oohh dat is jammer! 

  Ik heb ook nog steeds geen menstruatie gehad tot nu toe.. ben nu sinds een weekje ongeveer begonnen met het slikken van de teunisbloem capsules, ik hoop dat dit gaat werken om de menstruatie op gang te laten komen! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10224682 Quote

  Ik sinds 2 dagen begonnen met teunisbloemolie en monnikenpeper. Haha las dat iemand die 2 tegelijk gebruikte en dat dat hielp dusja kan geen kwaad dacht ik.  Ben benieuwd … haha


  Ashleyx
  Bijdrager
  #10231999 Quote

  Hi!

  Hier 7 mei gestopt met de pil. 

  Gelijk die zelfde week m’n ontrekkings bloed gehad. Toen voor het eerst weer 16 juni ongesteld geworden.

  Nu 2x ongesteld geweest, de 3e ronde dus nu voor ons.

  Eerste keer was 35 dagen, 2e keer was 34 dagen. 


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10232399 Quote

  Ik weet niet zo goed hoe ik moet tellen. Want tel ik vanaf dag dat ik gestopt ben met de pil? Dan werd ik na 35 dagen weer ongesteld. Of tel ik vanaf mijn doorbraakbloeding dan was het 38 dagen. 

  Doe nu ovulatietesten. Zit op dag 21 vandaag maar kan nog geen ovulatie vinden.. zou er toch wel aan moeten komen deze week hoop ik. Tel dit pas als onze eerste echte ronde. Want wachtte eerst op de echte menstruatie voordat we echt begonnen. 

  Maar vind wel vervelend dat mijn cyclus niet mooi 28 dagen is haha. Hoop snel mijn ovulatie te vinden. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct