Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt Middenin Pil Strip

 • Auteur
  Berichten

 • Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223161

  Hallo allemaal,

  Wie is nog meer middenin een pil strip gestopt? En wanneer kreeg je toen je eerste echte menstruatie? 

  Ik slikte de pil vaak 2 of 3 maanden door, had laatste keer weer eens een doorbraakbloeding op 13juni en ben toen op 15juni maar gestopt midden in pilstrip. Bleef bloeden tot 21 juli.   

  Nu vraag ik me af vanaf wanneer ik moet tellen om te weten hoelang mijn cyclus is? Wacht nu tot ik ongesteld wordt, Al lees ik overal dat het wel lang kan duren.. 

  Ben benieuwd als er meer mensen middenin de strip zijn gestopt en wanneer je toen weer ongesteld werd, of kan je ook meteen zwanger zijn? Dat is vast te mooi om waar te zijn, al heb ik wel ineens gevoelige tepels, terwijl ik normaal totaal geen gevoel erin heb haha. 


  Ninel
  Bijdrager
  #10223172 Quote

  Ik ben ook midden in strip gestopt ivm doorbraakbloedingen, eerste keer na ongeveer 3 weken ongesteld en tweede ronde zwanger maar wel laat po


  Ninel
  Bijdrager
  #10223173 Quote

  Laat positief getest, op dag 38 dus 10 dagen overtijd op ‘normale’ cyclus van 28 dagen


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223208 Quote

  Oke dat is ook al snel zwanger zeg. Gefeliciteerd! Ben je nog dezelfde dag van je doorbraakbloeding gestopt met de pil? 

  Ik weet niet als ik een regelmatige cyclus heb. Zit altijd aan de pil namelijk. Blijkbaar geen regelmatige cyclus omdat ik nu nog steeds niet ongesteld ben. Ga denk ik dinsdag een test doen als ik het dan nog niet ben. Zo spannend haha


  Ninel
  Bijdrager
  #10223258 Quote

  Dankje! Was ook sneller dan we zelf verwacht hadden.

  Had al derde maand doorbraakbloeding en was het beu dus toen meteen gestopt ja. Ergens in tweede week van de strip. Ik slikte niet door, dus was week ofzo ervoor ook nog ongesteld waardoor ik ook totaal geen beeld van mijn cyclus had. Stond er daardoor wel wat relaxter in naar mijn idee, omdat ik dus ook geen idee had wanneer mijn eisprong zou zijn en we daar niet op konden richten. 

  Hoop dat het bij jullie ook snel raak is! 

  #10223626 Quote

  Ik ben ook halverwege de strip van de minipil gestopt. Na ongeveer drie weken ongeste

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10223628 Quote

  Bovenstaande bericht van mij, app deed raar en poste mn bericht tijdens typen. 

   

  Ik ben ook halverwege de minipilstrip gestopt, vanwege doorbraakbloedingen en zware bijwerkingen. Werd na drie weken ongesteld (ongesteldheid was anders dan normaal). Tweeëneenhalve week werd ik zwanger. Ben nu 9 weken zwanger en sta er oprecht van te kijken dat het zo snel gebeurde! Ik slik al een half jaar de minipil en daarvoor bijna tien jaar de gewone pil. Succes!


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223851 Quote

  Ik heb vanochtend een zwangerschapstest gedaan. Is nu 31 dagen nadat ik met pil gestopt ben Dus is nog niet zolang. Maar ben zo ongeduldig. Helaas niet zwanger. Zou leuk zijn als het zo snel ging haha. Nu maar wachten op menstruatie. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct