Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gestopt per 1 Augustus 2016, wie schrijft er mee?

 • Auteur
  Berichten

 • Jess Pronk
  Bijdrager
  #5695269

  Hallo allemaal,

  Ik ben Ella, 35 jaar. Moeder van 2 kinderen van 9,5 en 7 jaar.  3 jaar geleden ben in de liefde van mijn leven tegen gekomen. Ik heb nooit de fijne ervaring van samen de liefde bezegelen met een liefdes baby mogen ervaren. En daarom kriebelt het al een lange tijd. Een aantal maanden geleden heeft mijn huidige man toegegeven om hetzelfde te willen. Dus nu gestopt en dus in spannende afwachting. Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan. Wie deelt deze zelfde spanning?


  annemarie35
  Bijdrager
  #5695352 Quote

  Hoi Ella,

  Ik zit nu op het wachtbankje voor mijn 3e kindje.

  Mijn 2e en hopelijk 3e zijn ook van de liefde van mijn leven en mijn oudste dochter is van mijn ex, ze is 9,5 jaar nu.

  Spannend he allemaal? 11 augustus weet ik of ik opnieuw zwanger ben! Ik voel al van alles maar goed braaf wachten…

  Succes!


  PIKantje
  Bijdrager
  #5695399 Quote

  Hier ook in spanning.

  Deze maand 2e ronde. Vrijdag zou mijn NOD zijn maar dus nog nog steeds niks. (Heb vrijdag ook negatief getest)

  hier wel iets grotere borsten en het gevoel dat ik elk moment ongi moet worden. Maar toch blijft het uit. Ik wil als het vandaag uitblijft morgenochtend testen.

  Wat duurt het wachten lang zeg 🙁


  PIKantje
  Bijdrager
  #5695499 Quote

  Hier geen goed nieuws. Ongesteld geworden… We gaan nu de derde ronde in.

  Hier maar meteen ovulatietesten besteld… Omdat we weer een ronde verder gaan even iets meer hulp.. 🙂


  Petera Laars
  Bijdrager
  #5695501 Quote

  Hallo lieve mensen,

  Mijn man en ik proberen zwanger te worden. Vorige week maandag ben ik naar de gynaecoloog geweest en zag zij op de monitor dat er 1 dominant eitje aanwezig was. Zij gaf aan dat dat eitje 16 mm was. En op 18 mm de eisprong zou plaatsvinden waardoor we dus dinsdag konden vrijen. Toen ik thuis kwam heb ik in de middag alsnog een ovulatietest gedaan en die kwam uit op 2 dik gekleurde strepen. Wij hebben dus vanaf maandag t/m woensdag 2 keer per dag gevreeën. Ondanks dat de gynaecoloog zei om dinsdag te beginnen.

  Ik voelde vanaf vrijdag t/m maandag zo nu en dan korte steekjes links en rechts bij mijn eierstokken en soms ook ter hoogte van mijn navel. Ik heb geen gevoelige borsten maar voel lichtelijk grieperig. Ik bloede ook een paar druppeltjes tot aan gister (maandag) nu voel ik helemaal geen steekjes. Heb alleen dat grieperig gevoel.

  (Ik was trouwens naar de gynaecoloog geweest omdat ik na 43 dagen nog steeds niet had gemenstrueerd en ook geen eisprong kreeg.)

  Ik moet nog officieel een weekje wachten voordat ik een test kan doen. Met mijn weinige symptomen zou ik zwanger kunnen zijn? En wie herkent zich in mijn verhaal/symptomen?

  Jess Pronk heel veel succes!

  Annemarie wat spannend! Ik weet hoe je je voelt. Dat wachten hoort erbij maar toch!

  Anne Dee wat balen zeg! Hopelijk lukt het met ronde 3!


  PIKantje
  Bijdrager
  #5695509 Quote

  Spannend petera.. Je zou zeggen dat je een inesteling hebt gehad. Ik hoop het voor je.

  Pfff heb een heftige ongesteldheid. Gatsie.

  Gisteren op de bank heel veel chocolade gegeten en lekker een serie gekeken. Vandaag komen de ovulatietesten binnen. Ik heb uitgerekend dat ik vanaf volgende week woensdag kan beginnen met testen elke dag. Ben benieuwd. Ik kan meestal niet slapen als ik de volgende dag moet testen of iets moet doen vroeg in de ochtend. Dan ga ik er teveel aan denken.

  Ik kan sowieso sinds vorige week slecht slapen. 🙁

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Jess Pronk
  Bijdrager
  #5695868 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Hoi allemaal.

  Je krijgt dus geen melding op je telefoon als er iemand gereageerd heeft. Ik dacht vandaag, laat ik maar eens een kijkje nemen. Gezellig dat jullie gereageerd hebben!

  Morgen zou mijn ovulatie moeten zijn. Maar hoe zeker is dat nadat je gestopt bent met de anticonceptie. Aan de hand van het cervixslijmhoeveel lijkt het er wel op. Het is nog nooit zo leuk geweest om naast de wc te gaan. Dat word leuk over 2 weken. Erg spannend allemaal. Straks allemaal gelegenheden om alcohol te drinken. Dat word goede smoezen verzinnen….

  Ik ken die chocolade smoes ook heel goed Anna Dee.


  Jess Pronk
  Bijdrager
  #5695871 Quote

  Heb je al meer nieuws Petera? Ik herken niet die symptomen uit eigen ervaring. Maar dat komt allemaal vast wel goed. Kon je tijd maar skippen!

  #5695872 Quote

  Hoi allemaal!

  Mijn vriend en ik zijn sinds 30 juli gestopt met de pil. Heb wel echt het gevoel alsof ik echt moet afkicken ofzo, heb vage klachten als misselijkheid, hoofdpijn en ontzettend moe. Ben benieuwd wanneer ik mijn eerste menstruatie krijg…of in het beste geval blijft die natuurlijk uit hihi

  Fijn om hier mensen te hebben die in het zelfde schuitje zitten. Wij hebben besloten om niemand op de hoogte te brengen omdat ik bang ben dat ik anders druk zou ervaren van buitenaf.

  Ik lees dus lekker mee hier vanaf nu 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct