Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geur Luieremmer Tips

 • Auteur
  Berichten
 • #10370258

  Voor de schoonmaakprinsessen onder ons: is er nog iets te doen aan de vieze geur die helaas in het kunststof lijkt te zijn getrokken?

  Regelmatig schoonmaken en desinfecteren heeft het niet voorkomen.


  CFK
  Bijdrager
  #10370274 Quote

  Nieuwe kopen? 😅 het is inderdaad lastig om hem een beetje fris te houden. Wij doen er altijd een vuilniszakje in, emmer nog steeds fris. Succes!

  #10370292 Quote

  Luiers meteen weggooien, is de moeite niet en zo’n emmer is echt een stinkend ding inderdaad 😆


  Ananasss
  Bijdrager
  #10370293 Quote

  Is de moeite wel als je in een appartement woont zoals wij, en voor elke keer dat je de ondergrondse container opent €0,50 betaalt 🙈

  OT:
  wij hebben er paarse vuilniszakken van de action in. Die hebben een lavendel geur. Alle poep luiers gaan in zo’n oranje kleine zakje. Houdt echt heeeel veel geur tegen! O we hebben trouwens een gewone pedaalemmer, geen speciale luieremmer. Zodra het echt gaat stinken koop ik wel een nieuwe (nu na 1,5 jaar nog niet nodig)


  Mamanelle
  Bijdrager
  #10370299 Quote

  Hoi,

  Wij hebben daarom expres geen kunststof luieremmer gekocht. Maar een Ubbi. Zetten hem wel regelmatig even buiten om te luchten. Maar gaat echt prima!

  #10370304 Quote

  Urinegeur neutraliseer je met azijn. Dus vullen met heet water en een flinke scheut azijn en dan een nachtje laten staan. Geen idee of het werkt, maar het proberen waard 

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10370309 Quote

  Thanks dames! Wij gebruiken ook zakken en legen hem iedere dag, luchten dagelijks. En dan alsnog dit 🙄 De geur zit in de deksel! Echt niet te harden. Inweken met azijn hielp niet, alcohol ook niet, haha. Het wordt een nieuwe denk ik. 😉 Wij hebben zo’n simpele emmer dus de kosten zijn het niet, maar toch zonde. 

  #10370310 Quote

  Wij hebben zo’n ouderwetse plastic met deksel, gewoon een pedaalemmerzak erin en geen geur verder. Citroen neutraliseerd ook, je zou het anders daar mee kunnen schoonmaken.

  #10370311 Quote

  Het is ook niet de geur van de luiers waar we last van hebben hoor, die deksel sluit perfect af en je ruikt dan echt niets. Maar hij stinkt nu ook als hij leeg is na 14 maanden. Dan krijg je zo’n walm in je gezicht zodra je de deksel optilt. Het kunststof absorbeert blijkbaar na verloop van tijd toch de geurtjes. 

  Citroen ga ik nog proberen! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct