Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gevallen Met Driewiel Bakfiets Hoe Dan

 • Auteur
  Berichten

 • mèrededeux
  Bijdrager
  #10592640

  Beste allemaal,

  Vorige week ben ik op een recht stuk en met minimale snelheid gevallen met een driewiel bakfiets. Ik dacht dat dit niet snel kon gebeuren en ben er ook zeer verbaasd over. Ik kan me niet herinneren waardoor ik ben gevallen en ben ook stukken kwijt, doordat ik hard op mijn hoofd terecht ben gekomen. Ik ben medisch zeer goed nagekeken en daar is niets uitgekomen op een hersenschudding en kapotte knie na. Mijn dochter van 1,5 die in de bak zat, heeft op een blauw plekje na, gelukkig niets aan de val overgehouden. Technisch mankeert er ook niets aan de fiets en de beschadigingen zijn beperkt gebleven.

  Het enige wat ik kan bedenken is dat ik misschien even uit het zadel omhoog gekomen ben om mijn jas goed te doen en dat de fiets daardoor uit balans is geraakt. Maar niemand die tegen mij gezegd heeft dat ik ‘altijd’ op het zadel moet blijven zitten. Zijn er meer moeders of vaders die gevallen zijn op een dergelijke manier?

  Ik hoor het graag, want tot nu toe blijft het een raadsel hoe we konden vallen..


  Essil
  Bijdrager
  #10592643 Quote

  Als het al iets te maken heeft met je jas goed doen, waarschijnlijk eerder omdat je daardoor minimaal 1 hand niet aan het stuur had. Minder controle over het stuur met een ongelukig geplaatste oneffenheid in de weg, zou misschien de oorzaak kunnen zijn?

   Of misschien is de black-out niet veroorzaakt door de val, maar de oorzaak?

  Is allemaal speculatie natuurlijk.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct