Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gevecht Met Luier Aandoen

 • Auteur
  Berichten
 • #10140599

  Wie heeft een goede tip? Mijn zoontje van 6 maanden is zo bewegelijk, wat nu resulteert in dat een luier aandoen bijna niet te doen is. Zodra hij op het aankleedkussen ligt wil hij alleen maar draaien en alles om zich heen vastgrijpen. Ook als ik alles om hem heen weg leg, is hij alleen maar aan het draaien. Zodra ik hem weer recht leg is hij alweer gedraaid. Dit betekent dus dat het soms echt 10minuten duurt voordat er een luier goed zit. Wie heeft de gouden tip? Owja afleiden met een speeltje werkt niet, want hij wil alleen maar draaien, draaien, draaien


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10140628 Quote

  Ik heb hier luier broekjes.

  En bij bol.com betaal ik voor broekjes 20 cent per stuk en een gewone luier 22 cent.

   


  Lauraberghoef
  Bijdrager
  #10140640 Quote

  Groot portie geduld hebben! Luierbroekjes zijn handig nu. Je kan er weinig aan veranderen, na een paar weken gaat deze fase vanzelf weer voorbij, gelukkig!


  Esssss
  Bijdrager
  #10140660 Quote

  Hier is die fase nooit overgegaan! Zoon is al 16 maanden😭

  #10140709 Quote

  Hier ook hetzelfde, onze zoon is nu een jaar.. als ik niet goed oppas dan valt hij van de commode af. Bij ons werkt het als hij afgeleid wordt, ik praat tegen hem, soms zing ik zijn favoriete liedje, met een speeltje of iets anders dat hij zelf mag pakken (hebben een plankje met spulletjes op zijn commode). En soms is het ook gewoon ‘nee’, hij lijkt dat te begrijpen.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct