Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geverfd Op Terpetinebasis

 • Auteur
  Berichten

 • Babe jans
  Bijdrager
  #10465573

  Hallo lieverds, ik heb een vraagje, ik zit er best wel mee in mijn maag nu… ik heb net de keldertrap gelakt en dit is blijkbaar op terpetinebasis.. nu heb ik me er niet goed genoeg mee bezig gehouden omdat ik dacht je mag ook naar de kapper tijdens je zwangerschap, en ze zeggen dat het niet in je bloedbaan komt. Nu dacht ik eigenlijk dat dit met schilderen ook het geval was, maar nu ik bezig was schrok ik eigenlijk opeens toch wel en nu maak ik me natuurlijk een beetje zorgen… denken jullie dat dit schadelijk is? Kelderraampje en achterdeur stonden wel open maar er hing wel een flinke walm.. ik ben ongeveer 40 min bezig geweest en toen gestopt. Iemand hier ervaring mee of iemand die er meer verstand van heeft??  xx liefs


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10465579 Quote

  Ik heb dit ook per ongeluk gedaan tijdens mijn zwangerschap. Waterbasis schilderen werd mij geadviseerd door de verloskundige..
  Nu een gezonde baby van bijna 6 maanden!


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10465647 Quote

  Er wordt inderdaad geadviseerd om te verven met verf op waterbasis, en anders goed te luchten. Je hebt er uiteindelijk maar 40 minuten in gestaan en de raampjes stonden open. Ik zou me er maar niet druk om maken!


  Voetbalmama
  Bijdrager
  #10465758 Quote

  Geen paniek hoor. Het is niet dat je dagenlang met je neus in de verflucht hangt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct