Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gevoel Van Zwanger Zijn Buik Die Duidelijk Groeit Maar Wel Elke X Ong Ben Ik Zw

 • Auteur
  Berichten

 • Coraliene
  Bijdrager
  #10207831

  Hee dames! Ik heb al paar maanden gevoel dat ik zwanger ben maar elke maand wel gewoon ongesteld! Alleen gekke is dat m’n buik groeit en testen allemaal negatief zijn! Zou ik toch zwanger kunnen zijn of??!?


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10207832 Quote

  De kans lijkt me zeer klein


  StephW
  Bijdrager
  #10207844 Quote

  Je kan wel bloeden als je zwanger bent, maar dan zouden testen echt positief moeten zijn. Ik zou ook zeker even naar de huisarts gaan om na te laten kijken waarom je buik groeit..

  #10207848 Quote

  Ja, ik zou het maar even  laten checken..het kan ook bv een cyste zijn? Heb ik namelijk ook van 10 cm. Ben overigens wel zwanger ook..

  #10207849 Quote

  Ja, ik zou het maar even  laten checken..het kan ook bv een cyste zijn? Heb ik namelijk ook van 10 cm. Ben overigens wel zwanger ook..


  Nobba
  Bijdrager
  #10207878 Quote

  Schijnzwanger??

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Daiskuh
  Bijdrager
  #10208032 Quote

  Je buik groeit echt pas later in de zwangerschap, dus het lijkt me niet van de zwangerschap. Ik had wel veel last van mijn darmen waardoor mijn buik wat op blies waardoor het net was alsof ik zwanger was, maar dat was ik toen niet. Ik zou ook even naar de huisarts gaan. 


  Rak sha
  Bijdrager
  #10208076 Quote

  HCG daalt ook weer naarmate je verder in je zwangerschap bent. Dus je HCG zou met bijv 25 weken lager kunnen zijn dan met 4 weken. Hierdoor kan de test negatief zijn bij een (ver)gevorderde zwangerschap. Als je echt al maanden dat idee hebt, is het misschien wel slim om een echo te laten maken. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct